43000 TL ye sıfır editon mı yoksa 40000 TL ye 2011 24bin km de 1.6 115 lik sport

Ynt: 43000 TL ye sıfır editon mı yoksa 40000 TL ye 2011 24bin km de 1.6 115 lik sport

Biliyorsunuz 1.6 115 hplik motor sadece editionda var eğer sportta olsaydı kesinlikle ona yönelirdim sadece koltuğu ve direksiyonu için bu ikisi cosmodan bile daha güüzel

Ynt: 43000 TL ye sıfır editon mı yoksa 40000 TL ye 2011 24bin km de 1.6 115 lik sport

mmtcopur link' Alıntı:
Biliyorsunuz 1.6 115 hplik motor sadece editionda var eğer sportta olsaydı kesinlikle ona yönelirdim sadece koltuğu ve direksiyonu için bu ikisi cosmodan bile daha güüzel
Evet bende koltuk ve direksiyon icin Sport aliyorum + Flexride + Afl+ ve Stil cosmo gibi oluyor ama direksiyon ve koltuk icin Sport aliyorum :)

albertxx link' Alıntı:
Benim aracımda sport ve alırken editionla gerçekten çok fark olduğu aşikar oluyor.şimdi ben olsam 0 alırım o ayrıdır ve24bin yapmış adam ne koyduğu belli değil belki sigortasız filan yaptırdı bi yerini vs olur benzinli ama nolursa olsun birşey çıkabilir ancak sizi etkiliyicek sport özellikleri bence şunlar.
arasında şunlar bulunuyor:
En işlevsel olanları:
Işığa duyarlı kararan iç dikiz aynası
Koyulaştırılmış arka camlar
Otomatik Yanan Farlar (tünel algılama özelliği)
֖n sis farları
Yağmur Sensörü
Yokuşta Kalkış Desteği (HSA)
17" hafif alaşım alüminyum jantlar
CD 400 - Radyo / CD / MP3 / WMA çalar - Grafik Bilgi Ekranı - 6 hoparlör
Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeler
Flex Floor (Esnek Bagaj Bölmesi)i
Koyulaştırılmış ön ve arka farlar
Köpekbalığı yüzgeci anten
LED Gündüz Farları
Park sensörü (arka)
Spor deri direksiyon simidi (düz tabanlı)
Spor koltuk döşemesi
USB Bağlantısı ile ipod kontrol edebilme / USB bellekten MP3 çalabilme

Bu üstteki özellikler bence önemlidir.Kimine göre tünel algılama işe yaramaz denir ancak ben daha hiç far açmadım otomatik yapıyor hiç sileceğe dokunmadım otomatik yapıyor ki birden birşey gelince direk siliyor hayat bile kurtarır park sensörü deseniz oda öyle ön sis farı önemlidir ışıkta kararan dikiz aynası arkadakinin farını gerçekten çok iyi kesiyor.Usb ise çok arıyorsunuz sonradan baya masraflı.Cd400 dede çeşitli farklar var 300e göre.Yokuş kalkış ise profesyoneller için dert değil ama insan dalgın olabiliyor sürekli trafikte ve kaymaması avatajdır daima.

Ayrıca led gündüz farı karartılmış farlar köpekbalığı anten koltuk döşeme deri direksiyon jantlar flex floor bölme saydam tuşlar bunlarda arabayı bütünleştiriyor.

Sonuç olarak gönül daima 0 der ki ilk tercih odur ama bunlar önemliyse sonradan bunları baya pahalıya yaparsınız.֖rnek usb 750tl idi en basiti oda.Seçim tabi sizin donanımlı olsun ama 2.ele razıyım derseniz alın ama kokusu olsun ilk ben biniyim derseniz ayrı:)
+ 1  greatt
Sıfır takıntınız yoksa bu özelliklere sport alınır. Ama birde sıfır arabaya binmek var. Bazı arkadaşlar editionu şahine benzetmişler ama bu tabiki sadece mubala. Astra j bu ölüsü bile yeter  okkk

e sıfır editon mı yoksa 40000 TL ye 2011 24bin km de 1.6 115 lik sport

onderak link' Alıntı:
- ben size can alıcı bir fark soyleyeyim,

sportun kaportasına baktıgınızda metal gorursunuz, edition'ın kaportasına baktıgınızda plastik gorursunuz.
sadece bu bile kullanılan malzemenin kalite farkını gormeniz icin yeterlidir.
ve aracın dışını kalitesiz malzemeden yapan opel, kimbilir motorun içinde nasıl malzemeler kullanmıştır?
diye sormadan edemiyorum, dışardan geçen editionlara baktığımda. daha hala bariz gördüğüm çok önemli bi fark.
tercih yaparken tek başına yeterli olabilecek bir neden sportu seçmek için.

Onder hoca sen kaportaları karıştırdın herhalde veya gordgun araba astra gorunumlu doğan enteresan yorumlar okuyorum gören de sportu ferrarı sanacak eyvallah tebıkı barız bır cok ırılı ufaklı fark var lakın bunların hıcbırı arabanın yururu ve guvenlıgı ıle ılgılı degıl bırı sıfır bırıde nasıl kullındıgını bılmedgınız ıkıncı el ya uc gun sonra bır sıkıntı çıkarsa ozaman koltuklarımı kurtaracak yoksa dıjıtal klıması mı sportu??? Bu iş zevk işi kimisi 10 yıllık olsun dolu olsun der kımısıde sıfır araba..

onderak link' Alıntı:

sportun kaportasına baktıgınızda metal gorursunuz, edition'ın kaportasına baktıgınızda plastik gorursunuz.
ve aracın dışını kalitesiz malzemeden yapan opel, kimbilir motorun içinde nasıl malzemeler kullanmıştır?
diye sormadan edemiyorum, dışardan geçen editionlara baktığımda. daha hala bariz gördüğüm çok önemli bi fark.

ya bu nasıl bir yorumdur arkadaş editon cosmo yada sportta farklu kaportamı kullandılar diye idda ediyosun sadece gülüyorum farkla donanım ve motor olarak var kaporta editonın ki clio tarzı sportun volvo tarzı mı yani komik valla nasıl plastik dururmuş editon sırf art niyetli konuşma yapıyosunuz bence yrıca editon alan arkadaşlarımızı küçümser gibi konuşmaya hakkınız yok ayrıca SİZİN ALDIĞINIZ SPORT DİZEL DE ATLA DEVE DEĞİL yani herkesin ulaşabileceği bir araba görende sanacak 500 milyarlık arabaya biniyosunuz

sıfır editon mı yoksa 40000 TL ye 2011 24bin km de 1.6 115 lik sport

yağmur06 link' Alıntı:
ya bu nasıl bir yorumdur arkadaş editon cosmo yada sportta farklu kaportamı kullandılar diye idda ediyosun sadece gülüyorum farkla donanım ve motor olarak var kaporta editonın ki clio tarzı sportun volvo tarzı mı yani komik valla nasıl plastik dururmuş editon sırf art niyetli konuşma yapıyosunuz bence yrıca editon alan arkadaşlarımızı küçümser gibi konuşmaya hakkınız yok ayrıca SİZİN ALDIĞINIZ SPORT DİZEL DE ATLA DEVE DEĞİL yani herkesin ulaşabileceği bir araba görende sanacak 500 milyarlık arabaya biniyosunuz
gidin bayide inceleyin. paranız varsa sıfır sport alın yoksa edition alın. önder bey güvenlik, motor ve kaporta bütün astralarda aynıdır.

onderak link' Alıntı:

Size diyecek birşey gerçekten bulamadım, sadece komiksiniz. Farklı kaporta var öyle mi? sportun elbette bir sürü artısı var ama bunlar konfora ve süse yönelik. Güvenlik özelliklerinde hiçbir fark yoktur. Kaportasında da.

֖nder senin söylediklerine ilkokul üçüncü sınıf talebesi bile güler. Aynı platformdan çıkan iki farklı donanım biri plastik biri çelik mi oluyor?  Tamam sport şahane bir donanım. Bunu herkes bilir! Daha fazla yorum yazıpta şu güzel havamızı bozmayalım. Her yerde çakıyosun editionlara demekki paramız bu kadarını kasmış töbe töbe

yavuzozkan link' Alıntı:
֖nder senin söylediklerine ilkokul üçüncü sınıf talebesi bile güler. Aynı platformdan çıkan iki farklı donanım biri plastik biri çelik mi oluyor?  Tamam sport şahane bir donanım. Bunu herkes bilir! Daha fazla yorum yazıpta şu güzel havamızı bozmayalım. Her yerde çakıyosun editionlara demekki paramız bu kadarını kasmış töbe töbe

greatt

yavuzozkan link' Alıntı:
bir arkadaşım parası olmasına rağmen edition aldı. ona göre ne kadar fazla donanım o kadar fazla problem olasılığı. kendisi izmir Delphide çalışıyor. delphi opel de dahil birçok markaya orjinal ürün tedarik ediyor.  bir not yine kendisine göre verdiğimiz paraları haketmediğini söylüyor.

Geri