46.000km orjinal vectra b , Amiral Gemisi

Bu kasanın da yeri bambaşka ya.Çok iyi bir araç bulmuşsun.Allah kaza,bela vermesin.Keyifli sürüşler... :bir:

güzel arabaymış...tüm sıvıları değiştirseydin bari...hatta ilk yağınıda kısa tut bence...epey kullanılmamış bir araba gibi gibi...

hayırlı olsun...orjinalliğini bozmayacagım demissiniz...o zaman kesinlikle tüp attırmayın tüp bence arabanın en büyük orjinalini bozan parça...

benzinide fullemişsiniz hocam maşallah gözüme çarptıda :)) asıl sözüm benzin dolum borularınıda değiştiriniz bence, benziniz birgün birden boşalabilir zor anlar yaşayabilirsiniz. ucuz birşey zaten.

Maşallah allah kaza bela vermesin

arkadaşlar çok sağolun.
aldığım gün yağ su filtre değişimini gerçekleştirdim. Lastikleri yeniledim . Başka bir masrafı yoktu Allahıma şükür böyle bir araç sahibi oldum. Lpg takmayacağım , kasap montajcilarin eline vermeye kıyamiyorum , varsın çok yaksn katlanırm :) benzinim genelde dolu olur yarı deponun altına düşürmemeye çalışıyorum pompa sağlığı açısından. Maşallah demeyi eksik etmeyin . rabbim sizlere daha iyilerini en güzellerini nasip etsn. Yaptığınız önerileri dikkate alacağım.

yeni resimler....?

Geri