46.000km orjinal vectra b , Amiral Gemisi

Maşallah,böyle araçlar alındığında bizde mutlu oluyoruz kazasız belasız günlerde kullanın

Maşallah.. Eski sahibi binmemiş de yanında yatmış sanırım :)

maşallah güle güle binin arabaya hasta oldum buna binmek zevk olmalı bizimde kmsi şükür çok düşük ama gezmiş araba ve bu kadar orijinal değil bu arabaya detailing yapmak isterdim :D orijinal bir şekilde modifiye edilse çok güzel olur mesela gözüme çarptı 4 bijon 5 yapılabilir komple orjinaline sağdık kalınarak deri döşeme deri direksiyon vb. gibi şeyler

sizin gibi düşünüyorum bende.. orjinaline sadık kalarak oynayacağım ama kıyamıyorum henüz :) eski sahibi çok güzel saklamış gerçekten.. binmemiş.. umarım bende aynı şekilde muhafaza ederim arkadaşlar. değerli yorumlarınız bana yol gösterecektir. ben ilk kez opel kullanıyorum. gönül isterdi ki sunrooflu cd paket olsun ama ne yapalım kaderde gl olması varmış :)

güle güle kullan bende vaktiyle çok aramıştım düşük km temizini 78 binde bulduğumda emsalerinden 2000 tl fazla verip almıştım şimdi 92 binde vectranın yeri başka tabii cd olunca daha bi keyif veriyor.

sizin gibi düşünüyorum bende.. orjinaline sadık kalarak oynayacağım ama kıyamıyorum henüz :) eski sahibi çok güzel saklamış gerçekten.. binmemiş.. umarım bende aynı şekilde muhafaza ederim arkadaşlar. değerli yorumlarınız bana yol gösterecektir. ben ilk kez opel kullanıyorum. gönül isterdi ki sunrooflu cd paket olsun ama ne yapalım kaderde gl olması varmış :)
bu orjinallikte olan araca orjinal bir bedel ödenmiştir. kaç liraya aldınız sizce sakıncası yoksa

b719hh.jpg

2q1h16e.jpg

Maşallah nazar değmesin gerçekten çok güzel bişeymiş ya :) Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın hocam. Bu arada fiyatını bende çok merak ettim sakıncası yoksa banada pm atarmısınız?

Geri