5. Ankara buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daos009
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 5. Ankara buluşması

budoka link' Alıntı:
bence kafes bize dar gelir gibi... daha geniş otoparkı olan bi mekan tercih etmeliyiz...
kısa aralıkta buluşma yapıldığında çok rabet olmuyor mayıs ayı sürekli yağmurlu geçtiği için haziran olsun istedim hemde tam yaz başlangıcı daha güzel olacağı kanısındayım.
budoka link' Alıntı:
bence kafes bize dar gelir gibi... daha geniş otoparkı olan bi mekan tercih etmeliyiz...
yer konusunda değişiklik yapılabilinir nezih bir yer olması açısından seçtim ama yer değişir sorun yok.
gradient link' Alıntı:
24 Mayıs nasıl?
ben cumartesi günleri çalışıyorum eğer çoğunluk o gün olursa tarih değiştirilebilinir ancak benim katılmam ancak 18:30 dan sonra mümkün olur o saate  de kimse kalır mı bilmem :)

ercan_0636 link' Alıntı:
beni de ekleyin yer ve tarih sorunu yok, yeterki hafta sonu olsun...

Ercan abi bir gün seni hususi ziyaret etmek istiyorum, seninle döner kesmek arzusundayım. Sende buraya gel mangal yapalım. ((:

katılımcılar

1- daos009
2- KaHiN
3- eren_1903
4- ac@d
5- MuratS
6- budoka
7- mucahitduran
8- ercan_0636
9- bugra_06
10-astrajtiger

Bende katılmak istiyorum.... victoryy

GNSpower link' Alıntı:
Ercan abi bir gün seni hususi ziyaret etmek istiyorum, seninle döner kesmek arzusundayım. Sende buraya gel mangal yapalım. ((:

m34444
Doğan her zaman beklerim, dönerde keseriz mangalda yaparız çok memnun olurum..görüşmek üzere, teşekkürler

Benide ekleyin  greatt

hani ben burda oturuyorum diye demiyorum ama cayyolunu da düşünebilirsiniz trafik falan olmaz.. Yada tepe prime..

MuratS link' Alıntı:
hani ben burda oturuyorum diye demiyorum ama cayyolunu da düşünebilirsiniz trafik falan olmaz.. Yada tepe prime..

Bence de. Ben de burada oturduğumdan değil ama Çayyolunu bir düşünün derim :) Park Caddesine sıra sıra çeksek ne güzel olur :)

Bende warım

Geri