5. Ankara buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daos009
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 5. Ankara buluşması

Tarihi erkene alalım 1 Haziran uzak bir tarih. Yer olarakta İncek tarafına ne dersiniz park sorunu olmaz en azından.

Bence yarin kucuk bi on bulusma yapilabilir.. :)
Ben herzaman musaitim.. konum bildirin yeter ;)

Yarın görüşebiliriz müsait arkadaşlarla, Ankamall'da olacağım 13-17 arası. 1 Haziranda maalesef yurtdışında olacağım gelmek isterdim buluşmaya.

Bir aksilik çıkmazsa ben de geleceğim.
Lakin bu sefer tedarikli olalım, kameramız da olsun lütfen greatt

Ynt:

Tam tarih ne? Bir de suan istanbul Odak buluşması etkinliği var hemen ardından yayınlayabiliriz uygun mu?

madmax50 link' Alıntı:
Yarın görüşebiliriz müsait arkadaşlarla, Ankamall'da olacağım 13-17 arası. 1 Haziranda maalesef yurtdışında olacağım gelmek isterdim buluşmaya.
mustafa nereye gıdıcen yurt dışına yyalnzmı gıdcen yoksa xmax le mı gıdcen  :)

Cosmo link' Alıntı:
cumartesi akşam geç saatte çiftlik de olsa daha iyi olmaz mı? evli olanlar bizler zaten haftada 1 gün eşlerimizle beraberiz pazar günü zor. . en azından onlar da köfteden nasiplerini almış olurlar..
cumartesi geç saat de kimler gelir bilmiyorum. Eğer geliriz derseler neden olmasın.
budoka link' Alıntı:
Bence bu kadar katilimci bulunmusken daha erkene alinmali.. zira 1 hazirana kim öle kim kala...
tarihi ileri aldım ki her kes kendini ayarlasın diye düşündüm ama siz bilirsiniz.
eren_1903 link' Alıntı:
Tarihi erkene alalım 1 Haziran uzak bir tarih. Yer olarakta İncek tarafına ne dersiniz park sorunu olmaz en azından.
abi havalar bu hafta yağmurlu ben güzel bir hava olsun istedim ama siz bilirsiniz

CALİBRA BG link' Alıntı:
mustafa nereye gıdıcen yurt dışına yyalnzmı gıdcen yoksa xmax le mı gıdcen  :)

Abi 1 hafta eğitim için Almanya'da olacağım. Xmax programını haftaya yaptım. 19 Mayısla birlikte 3 gün Kapadokya tatili yapacağım.

Evet bugün Ankamall civarlarında olacak arkadaşları çay içmeye bekliyorum.

Geri