5. Ankara buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daos009
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 5. Ankara buluşması

Erkene alınsa bence de güzel olur.

önümüzdeki hafta sonu 19 mayıs resmi tatilinden dolayı her kes 3-4 günlük bir yerlere gidiyor ki bunu yapacaklardan biride benim o hafta sonunu elersek geriye 25 mayıs pazar günü kalıyor istenirse bu hafta sonu yapılabilinir.

madmax50 link' Alıntı:
Abi 1 hafta eğitim için Almanya'da olacağım. Xmax programını haftaya yaptım. 19 Mayısla birlikte 3 gün Kapadokya tatili yapacağım.
valla aramız cok uzak olmasa beraber buluşurduk gezerdik 

CALİBRA BG link' Alıntı:
valla aramız cok uzak olmasa beraber buluşurduk gezerdik 

Sinan abi güzel olurdu, haftaya maxle gezi fotoğrafları paylaşırım, gönüller bir olsun :)

madmax50 link' Alıntı:
Sinan abi güzel olurdu, haftaya maxle gezi fotoğrafları paylaşırım, gönüller bir olsun :)
tamam mustafa 4 gözle senı takıp edıcem ama ayrıyeten sıteye yenı konu acarsın ona gore senı bekliyorum sakın foto cekmeyı fılan unutma

Ynt:

yavuzozkan link' Alıntı:
xmax siz asla ğ˜†
yavuz scooturk dıye bır sıte var ben orayada uyeyım orda sadece xmax cıler var  :)

buluşmaların hiçbirine katılamadım şimdiye dek ama bu kez katılmak istiyorum ben de. kafes bana çok uygun olur.  dancee

Niyetlendik hiç kimseden tutarlı bir yanıt çıkmayınca engellendi arkadaşlar. Halbuki hafta sonu gelseniz kafese veya başka bir yere, mis gibi olacak :)

Geri