5 Haziran gecesi Toplanıyoruz....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet bugün toplandık ve inanılmazı gerçekleştirdik :)

okuldan çıktım eve doğru gidiyorum hadi bostanlıdan geçiyim dedim bir baktım çağrının araç hadi dedim giriyim 1 çay içer kaçarım :) oturdum özgün ve gsi çağrıyı çağırdık geldiler :) ordan kalktık go-cart yaptık...

sonra uğur geldi yanımıza sonra o ona bu buna derken bir baktık beylerbeyi çaycısına opel çıkartması yapmışız :)

denk geldi, yanınıza uğramak güzel oldu, egs ye yetişmeye çalışıyorduk aslında...

bugece için herkese iyi eğlenceler, ben yokum :/

Müthiş bir buluşmaydı gayet kalabalık ve eglencelıydıı..

Sanırım herkes aynı sekılde dusunuyordur ;) Tesekkurler...

Go kart guzeldi.. Öncesinde toplanıp Batuların depoda cila günü yaptık arrdndan yemek,kahve..

Sonrada go kart :D Fotograflar batuda beklıyoruz sıddetle :D

evet bugün toplandık ve inanılmazı gerçekleştirdik :)

okuldan çıktım eve doğru gidiyorum hadi bostanlıdan geçiyim dedim bir baktım çağrının araç hadi dedim giriyim 1 çay içer kaçarım :) oturdum özgün ve gsi çağrıyı çağırdık geldiler :) ordan kalktık go-cart yaptık...

sonra uğur geldi yanımıza sonra o ona bu buna derken bir baktık beylerbeyi çaycısına opel çıkartması yapmışız :)
batuhan kardeşim seni gördüm sanki,benim ev çamlıkta balkonda keyif yapıyordum birden bir müzik sesi geldi baktım kırmızı bir corsa su birikintisine yavaşca giriyor araç harikaydı maşallah diyim

go karttan kalma sırtımda kocaman bı şişlik varrrr:((( sınana sıddetlı vurdum vırajda orda oldu heralde...bu kadar eglencelı gecıo wala gelmeyenler cok sey kacırıyor...gercı arabam olmasada artık opel kardeslıği tam gaz dewm :D :D

Fotolar batuda...Bendekıler adamakılllı degıl...

Bu gecede birlikteydık makaranın kralı oldu..
Aşiret düğünü gibi 3 gün 3 gecedir buluşma bakın saat kaç daha yenı geldım...
Gelmeyenler cıdden kacırıyor :D

Samet sen neden katılmıyorsun bulusmalara?

fotoları bugün yüklicem dün gecede 4 te eve döndüğümüzden pek bir şey yapamadım :)

dsc0002nxm.jpg

dsc0009q.jpg

dsc0010p.jpg

Geri