- Konuyu Başlatan
Batu baska foto yokmu evladım???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bebişim bu hafta tekrar bak arkaya bir kaç kere insan aldım ve sonuç arka tarafta oturdu
diğerleri karanlık zaten o kadar çekmedik ya bize bi tane ufak fotoğraf makinası lazım istediğimizde çıkartıp çekelimBatu baska foto yokmu evladım???
öyle gelmeyip fotoğraf istemek olmazSen en iyisi pickup araçlar gibi arkaya ağırlık yapsınlar diye kaldırım taşı felan koy
Çağrıya katılıyorum koca gün 3-4 resim çekmedin heralde.
Aman havanı yiyim batu 1 aya kadar vardı sanki yayın Ayrıca senin araçta ankaradaki taksiler gibi oldu arka taraf havada hala
Canın saolsun bende seni beklerim takmak için alayımda önce sonrası gelir Taktıktan sonra GTC jantlarınıda denerim. Gerçi benim jantlara hala rastlamadım belkide 17sini bulur onlarla gezerim.[/quo
saolasın kardeşim ya dediğin gibi hayırlısıyla alalım yarın da takmaya zaman olur illa.jantlarıda bence hiç elleme ama imzanda bidaha baktım da farklı duruyor gerçekten ama illa olucak diyosan ben jant değiştiricem 17 gtc veya yıldız jantı dene derim mutlu tabi bulduğun ilk yıldız benim olsun