Ben neden böyle dedim? Bir arkadaşın 3 ileri mazda aracı vardı onunla yola gittim araç resmen altımda zıplıyordu... gaza basmamla araç birden aslan kesiliyor. Vites önemli hemde çok özellikle dişli grupları. Bana göre öyle bilemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim 106 gti ım vardı lisedeyken...gerçi hala lise okuyom oda ayrı bir durum...
13-61 ayna mahrutiyi bi çaktık araba zaten dolu gazı çektimi kendi başını yiyor,paspasa vidalar dökülüyor...fakat araba deli yürüyor..
çözüm ayna mahrutide bir arkadaşımda gırtlak yüklü saxo ya 13/59 çaktı fakat araba 160 a kadar isterse corvette olsun parçalardı...type r lar delik deşik araba nam yaptı atmosferik kralı diye...160 65 e gelince hemen 4 lü çakıp basıyodu frene...yoksa kötü sonu
birden kaç sene önceye dönmüşüm gözümün önünden geçmiş olsa gerek patır kütür yazdım ama düzelttim umarım anlaşılır...Hangi dilden konuşuyorsunuz bir tercüme etseniz de anlasak.
nadir abi bunu dsg mühendislerine söyleBir defa 1.3-1.4-1.1 motor silindir hacmine zaten 4 vitesten fazla koymanın matı yok sadece angaryadan başka bir şey değil. Saçma sapan bir iş.
Katılmıyorum 5. vites olmasa bu araçlar otobana çıkamaz 5. viteste bile 2500 devirde 105km yapıyor dizel corsa...