Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar benim hayalim BÖYÖK TÖRKİYE BULUşMASI ağustos ayı içerisinde İzmir'de buluşup Öeşme'ye bir çıkarma yapmak orada da güzel bir yat turu güzel olur diye düşünüyorum İzmir'li arkadaşların bu buluşmayı organize etmeleri ümidi ile....
[quote author=çellocu link=topic=442.msg6543#msg6543 date=1297721573]
Merhabalar benim hayalim BÖYÖK TÖRKİYE BULUşMASI ağustos ayı içerisinde İzmir'de buluşup Öeşme'ye bir çıkarma yapmak orada da güzel bir yat turu güzel olur diye düşünüyorum İzmir'li arkadaşların bu buluşmayı organize etmeleri ümidi ile....
aga araç gelmeden güzel fikirler çıkıyor senden bir de araç gelse uzaya çıkarma yapalım diyeceksin... rasta_occasion greatt
[/quote]
abi heyacanım doruk yapmış durumda, deseler ki araç İzmir'de ama almak için koşarak gelmen lazım arkama bakmadan düşerim yola bu heyecan böyle fikirler çıkartıyo arada sırada...
Çok güzel bir buluşma olmuş, çok kıskandım açıkçası
Ben de her gördüğüm Astranın ya arkasına takılıp selektör yapıyorum ya da yanından geçerken kornaya basıyorum. Umarım niyetimi doğru anlıyorlardır ve umarım yanlış anlayan birileri karşıma çıkmaz bir gün