Ynt: 5 Şubat 2011 - 1. İzmir Buluşması
Yeni kendime gelebildim arkadaşlar
Buluşmayı kazasız belasız güzel bir şekilde tamamladık.
Bu buluşma için zaman ve emek ayıran herkese çok teşekkür ederim. İzmir'de çok güzel bir havada çok güzel birgün geçirdik. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.
Sn. HaKaN ve eşi, NewPa1n, GöKHaN, erdem, taner - eşi ve minik bebeği, wazdano ve beraberindekiler, opel izmir, avukatakın sizlerle tanışmış olmak gerçekten çok keyifli idi. Yazılarınızın uslubundan zaten keyif alınacak kişiler olduğunuzu biliyordum ama tanışınca da düşüncemi perçinlemiş oldum.
Katılıma araba sayısı olarak değil, buluşmanın içini ne kadar doldurduk diye bakıyorum ve fazlasıyla kafamdaki gibi oldu ve en önemlisi kazasız, belasız tamamlandı.
Darısı diğer buluşmaların başına diyorum. Evet bu iş biraz fedakarlık ve emek istiyor. Fotoğraflara videoalara bakmak da daha sonra buna keyif katıyor.
Ben de fotoğrafları düzenledikten sonra Sn. NePa1n'a ileteceğim.
Bu arada İstanbul - İzmir yolculuğuna başlamadan depoyu fulleyip km'yi sıfırladım ve büyük bir sabır göstererek 90km/sa hıza cc ile sabitledim ve İzmir'e vardım. Şehir içinde dolaştık gezdik ve sonra geri dönüşe geçtiğim anda 676. km'ye geldiğimde istasyona girdim ve tekrar depoyu fulledim. Sonuç:
38.96 lt (158,89 TL) ile 676km yani 5,76lt/100km ve Astra J ile tanışmamız böyle başladı