5 Temmuz Opelim.net 5 yaşında Bolu Abant Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
01 - dragon + 2
02 - Adves (yineliyorum hastam ile ilgili skntı olmaz ise kesin -tek geliyorum )
03 - yusuf altintepe + 1 veya + 2
04 - Natsukai + 1 veya + 2
05 - yalçın + 1
06 - deniz_serdar
07 - weSti555 ( + 1.5 )
08 - HK
09 - yezocan + 1
10 - opelteam + 1
11 - merthan + 1
12 - sereye (NET DEĞİL)
13 -
14 -
15 -
16 - BY_Corsa ( +2,5)

01 - dragon + 2
02 - Adves (yineliyorum hastam ile ilgili skntı olmaz ise kesin -tek geliyorum )
03 - yusuf altintepe + 1 veya + 2
04 - Natsukai + 1 veya + 2
05 - yalçın + 1
06 - deniz_serdar
07 - weSti555 ( + 1.5 )
08 - HK
09 - yezocan + 1
10 - opelteam + 1
11 - merthan + 1
12 - sereye (NET DEĞİL)
13 -Rou +1
14 -
15 -
16 - BY_Corsa ( +2,5)

yavuz abi saygılar :D bu arada katılım heralde 5 temmuzda epey düşecek gibi

Son düzenleme:
yavuz abi saygılar :D bu arada katılım heralde 5 temmuzda epey düşecek gibi
Eyvallah kardeşim :) 28 Haziran içinde olsa o listenin tamamı gelecek mi sanıyordun? Her sene aynı şeyleri yaşıyoruz zaten,iş olsun diye ismini yazan bir sürü insan çıkıyor..Konuya bakarsan 2 ay önce ismini yazıp bir daha siteye girmeyen üyeler bile var :) Hatta ihraç edilen,üyelik iptali yapan üyelerin bile isimleri var o listede..Niyetimiz katılım rekoru değil keyifli bir organizasyon yapmak.Sevgiler ;) ;) Sözünüde unutma! 2 sene oldu :D:D

ben acilde nöbet sistemiyle çalıştığımdan dolayı 28 haziran ı çok önceden diğer arkadaşlarıma söyleyerek ayarlamıştım, temmuz listemizi henüz hazırlamadık, inşallah diğer arkadaşlarımla uzlaşabilirsek 5 temmuzda bizde varız.

Eyvallah kardeşim :) 28 Haziran içinde olsa o listenin tamamı gelecek mi sanıyordun? Her sene aynı şeyleri yaşıyoruz zaten,iş olsun diye ismini yazan bir sürü insan çıkıyor..Konuya bakarsan 2 ay önce ismini yazıp bir daha siteye girmeyen üyeler bile var :) Hatta ihraç edilen,üyelik iptali yapan üyelerin bile isimleri var o listede..Niyetimiz katılım rekoru değil keyifli bir organizasyon yapmak.Sevgiler ;) ;) Sözünüde unutma! 2 sene oldu :D:D

haklısın abi gerçi 28 haziranda bende gelemiyecektim ama 5 temmuz olması süper oldu benim için kesin varım yani abi sözüm söz en son konuşmamızda siz bana musaıt olduğunuz bir cumartesiyi söyliyecektiniz ama öle kaldı sizden ses çıkmadı yani zamanı siz uzatıyosunuz :D temmuzda size bir cumartesi gidelim diyecem ama yan çizmek yok kabulmü yengen izin vermedi yok işim vardı olmasın :D

Geri