abi fen ve sanat kurallarına aykırı 75 den 15 e mi indi? veya bunu tarihlemi alakası var anlamadım , nerde o kadar eleman ya :S 10 kişi var yukarıda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarihle alakası yok dostum.Her sene yaşadığımız olayın aynısını yaşıyoruz.İlk liste biraz şişirme bir listeydi,hemen herkes ismini yazdı hatta bazıları orda görmek istediği isimleri kendi kafalarına göre yazdı Ama emin ol ki oraya 15 kişi gitmeyeceğiz..abi fen ve sanat kurallarına aykırı 75 den 15 e mi indi? veya bunu tarihlemi alakası var anlamadım , nerde o kadar eleman ya :S 10 kişi var yukarıda
Sen gelecek misin?listeler birbirine karışmış herkes kafasına göre liste yazmış güncel liste bekliyoruz
Çağrı gerçekten imkansız İşler iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.Kesin birilerine uyan veya uymayan tarihler oluyor.Senide aramızda görmeyi çok isterizBiraz daha ileri alın şu buluşmayı İzmirden çıkarma yapalım.
Sen gelecek misin?
Bence bir neden yok! Güncel liste istemişsin ama kendi ismini yazmamışsın onun için sordum Mert.Yeni isimler eklendikçe liste güncelleniyor.Herkes kafasına göre liste yapmıyor,yanlış anlamışsıngelmemem için bir nedenmi var?