5 Temmuz Opelim.net 5 yaşında Bolu Abant Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bnm de almanyadan çok önemli bi misafirim geliyor o güne affınıza sığınarak bende gelemiyor olabilirim net diil ama olabilirde yada
BU İŞİ daha ileri bi haftaya erteleyelim en azından herkez olsun bu hafta vizelerde varmış bak millet sınava gidecek nası olacak şimdi
ER TE LE YİİİNNNNNNNNN

Arkadaşlar;

Gideceğimiz mekan Abant Doğa parkına gelmeden 4km önce Mudurnu Gıda Evi.

Menü: Tabakta 1 parça pirzola,1 parça biftek,3 parça sucuk,2 adet Akçaabat köfte,2 adet tavuk kanat. Ayriyetten kişi başı: salata,yoğurt,patates kızartması,tereyağ,bal,köy ekmeği,1 bardak alkolsüz içecek (mekan alkolsüz zaten) ve sınırsız çay. Ekstra alkolsüz içecek 1 TL (bardak)

Menü fiyatı: 27.5 TL (kişi başı)

Buluşma saati: 12:30

İstanbul için buluşma noktası; Kozyatağı Carrefour otoparkı.

Buluşma saati: 09:00
Hareket saati: 09:30

Yolda yapmamamız gereken hareketleri ve davranışları yazmaya gerek duymuyorum!

Şimdi herkesten ricam kaç kişi geleceklerini yazmaları.Çünkü önümüzdeki haftasonu kesin sayı bildirmemiz gerekiyor..Gelemiyecek arkadaşlar lütfen son güne kalmadan bildirsinler ki gelemeyen arkadaşlarımızın ücretlerinide ödemek zorunda kalmayalım..Katılımcı arkadaşlardan ön ödeme toplamak istemiyorum

Teşekkürler.
Arkadaşlar programda bir değişiklik yok,işlerimden dolayı bir süre siteye giremedim.5 Temmuz'da Abant'tayız ve herkesi bekleriz..Yeliz organizasyon şirketi ve aktiviteleri ne oldu?

istanbul avrupa yakası için bir buluşma noktası yokmu yavuz abi anadolu yakasına grup halinde geçerdik

langırt masaları müzik sistemi ve çocuklar için palyaço okdir. Yalnız şişme oyun alanları için yer sorun olduğundan henüz bir netlik kazanmadı

Yavuz abiciğim veleybol ve futbol için kondisyonlu gel abi mangalı çok kaçırıpta yoruldum ben ata binmeye gidiyorum demezsin dimi abiciğim:)

Sen ayarlarsan olur kardeşim :)

abi nedemek koskoca İSTANBUL ORGANİZASYON SORUMLUSU varken bana düşmez :D

AVRUPA YAKASI İÇİN TOPLANMA YERİ
Buluşma Saati : 08.30
Hareket Saati : 08.45
Boğaz köprüsünün yıldız girişinde, duraktan sonraki sağdaki ilk cep uygunmudur ?

zaten avrupa yakasından fazla gelecek yok heralde

Son düzenleme:
abi nedemek koskoca İSTANBUL ORGANİZASYON SORUMLUSU varken bana düşmez :D

AVRUPA YAKASI İÇİN TOPLANMA YERİ
Buluşma Saati : 08.30
Hareket Saati : 08.45
Boğaz köprüsünün yıldız girişinde, duraktan sonraki sağdaki ilk cep uygunmudur ?

zaten avrupa yakasından fazla gelecek yok heralde
Uygun kardeşim,hatta süper ;)

Geri