5 Temmuz Opelim.net 5 yaşında Bolu Abant Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel abilerim siz dileyin ben fizana kadar giderim.. fakat görüyorumki opelim.net de bizim gittiğimizden beri hiçbirşey değişmemiş.. şahsen benim o eski heycanım bu site adına yok.. inşallah o ortamı tekrar yakaladığımızda görüşürüz bolu buluşmalarında..

Sanırım ban'ın etkileri hala geçmemiş bende de. İsteksizliğin temel sebebi bu olsa gerek bazı arkadaşlarda. Yeri değil belki, çoğu kişi bize ne sizin özel meselelerinizden diyebilir ama açıklama ihtiyacı hissettim..Hiçbirşey olmamış gibi davranılması ve bizden de aynının beklenmesi...Zamanla geçer belki..

Son düzenleme:
01- dragon + 2
02 - yusuf altintepe + 1 veya + 2
03 - Natsukai + 1 veya + 2
04 - yalçın + 1
05 - deniz_serdar
06 - weSti555 ( + 1.5 )
07 - HK+4
08 - yezocan + 1
09 - opelteam + 1
10 - merthan + 1
11 - sereye (NET DEĞİL)
12 -Rou +1
13 -mertcoşkun +1
14 -Sortie
15 -BY_Corsa ( +2,5)
16- Kadett
17- Savaş + 1
18-Şenol1979 +1.5
19-mert0 + 2
20-vectra cosworth
21-getrag84
22-
23- grafikreklam
24- chatin
25-murat.uludirik
26-selvi
27-nihavent + 1
28-gsi osman bakalım kısmet +2
29-whiteaction
30-uğur aydeniz (zonguldak) astra gsi
31-drrasit+1

img4353qfo.jpg

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=41637

benim aranıza katıldığım tarihe bakılırsa nerdeyse çok az.. ama şunu biliyorum ve söylüyorum.. gerek kağıthanede mangalları gerekse halı saha organizasyonları olarak çok keyif aldım.. ve görmek istediğim insanlar arkadaşlarım ordalar.. ... ben sizlerele çok iyi vakit geçiyorum.. burda olmaktan.. bu ailenin içinde bir yer edinmekten çok mutluyum.. ve söz verdiğim birşeyi yaparım.. ben geliyorum... iyiki varsınız.. ve abantında çok güzel geçiceğine eminim.. gelemeyen arkadaşlarımızında keşke gidebilseydik diyeceklerine eminim... şimdiden görüşmek üzere abantta

Maden1907
80 kg aetin hakkını verin orada :) o gelmiyo bende gitmiyorum yapmayın İbrahim'cim
eğlenin, eğlenin, eğlenin ;)

Son dakikada çok büyük bir terslik çıkmassa bende Ailemle birlikte Abantta olacagim,Opelim.net Aİlesi ile birlikte olmak için eminim çok güzel olacak

yaw ilginç. yani o gelmese ben gelmem o böyle ben böyle bence yanlış şeyler. benim düğüne 23 gün kaldığı için inanılmaz yoğunluk var. hafta sonları ev yerleştirip eşyalar getiriyorum vs. aslında inanılmaz gelmek istiyorum. ama hayırlısı tabiki.

listeden isim silinme olayı zaten standart yani. her zaman olağan şeyler.

özür dileyerek astra hb 2,5 silmenizi isteyeceğim. sebebim: kdz.ereğli de festivalimiz var izmir e istanbuldan arkdşlarım gelicekmiş yeni haber verdiler tekrar özür dilerim gelmeyi çok istiyordum. naspse seneye veya yakın organizasyonlarda buluşmak üzere,

bide öneride bulunucam: 5 temmuz akşamı festivalimzde tarkan sahnede açık hava konseri hep beraber gelin arkadaşlar günün bitişi çok güzel olmuş olur..
sezer arkadaşlarınıda abanta getir hep beraber geliriz ereğliye tarkan akşam çıkacak zaten sen bi teklif et istersen misafirlerine son güncel liste nasıl bilmiyorum ama benide ekleyin +3

demedi deme ibrahim eğer gitmessen oki seni fena yapar :D şaka bi yana işimden dolayı bende pazar günü aranızda olamayacağım ama eminim güzel bir organizasyon olacak ve benim gibi orda olmak isteyipte olamayanlar çok üzülecek :(

sen amma takmışsın bu işe yaaa mehmet boşver herşey olucağına varır kısmetsede olur ilerisi zaten gelir
soda güzeldi ama :)

babamın sene yemeği olmasaydı ben de çok istiyordum....gelirken de yanımda bir kaç kasa madensuyu bile getirecektim.:D

Geri