50 YTL lik Benzinle şehir içi na kadar km Gider?

50 ytl benzin ile 120 130km arası

aslın üç aşağı beş yukarı ( katar hariç ) hemen hemen hepsi aynı km yapıyor gibi

benzini gürcistandan alınca 550 km gidiyor :))

50ytl 200km
kısa mesafe soğuk motor kullanımı
istanbul trafiği ve uzun mesafe olsa ne olur emin değilim

97 vectra 1.6
100 tl benzin ile 450-500 km giderim
6 ay önce bakıma girmiştim
hava filtrem+bujim+buji kablom+carbon clear
bunları yaptırınca benzim tüketimim aşırı azaldı...

Kışı çok soğuk geçen yerlerde bu şekilde yakabilir bence ama çok soğuk değilse -5 in altına inmiyorsa bi anormallik var demektir.

bende astra 14. kullanıyorum 50 ytl 150 km gıdıyorum tAM OLARAK 150 GIDIYO ARABA

Bende de Astra G 1.6 var. 50 ytl benzin ile (18 lt.) şehir içi 140-150 km yapıyorum. Kışın normal diye düşünüyorum.

arkadaşlar duyduğum kadarı ile 1.4 astra g ler 1.6 lardan daha az gidip daha fazla yakıyormuş.bu yüzdende piyasada para etmiyomuş. motor sıkıya gelkdiğinden. bmw 5.20-5.28 hesabı. teknik verilere bakmadım ama bilen biri vardır illaki forumda

arkadaşlar duyduğum kadarı ile 1.4 astra g ler 1.6 lardan daha az gidip daha fazla yakıyormuş.bu yüzdende piyasada para etmiyomuş. motor sıkıya gelkdiğinden. bmw 5.20-5.28 hesabı. teknik verilere bakmadım ama bilen biri vardır illaki forumda
Böyle bir araç sahibi olarak, cevabı ben de merak ettim. Aracımı teslim aldığımda, ancak 2 km'lik yakıt vardır, sen hemen benzin al dediler. 50 Tl'lik benzin aldım. 130 km yol yaptım, gösterge kırmızı çizgiye geldi gelecek. Henüz gösterge ışığı yanmadı. Ama yanana kadar bekleyip, depoyu doldurup deneyeceğim. Yine de kullanan arkadaşlar, aracın yakıtı konusunda tecrübelerini paylaşırlarsa seviniriz.

Geri