6 ay aradığım aracın fotoları

hayırlı olsun hoca..

bu arada arabayı ne kadara aldığını ve km sini modelini ve kazası var mı yok mu gibi bilgiler verirsen sanırım bu gibi bir arabayı düşünen üyelerimiz için çok faydalı olacaktır.

hayırlı olsun hoca..

bu arada arabayı ne kadara aldığını ve km sini modelini ve kazası var mı yok mu gibi bilgiler verirsen sanırım bu gibi bir arabayı düşünen üyelerimiz için çok faydalı olacaktır.

sanırım biraz pahalı aldım ama temiz olunca değer diye düşündüm. Ucuza alıp masraf yapmaktansa insanın içine sinen masrafsız bir araba alması bence her zaman daha karlı. Aldıktan nerdeyse hiç masraf yapmadım. Sadece hava,polen filtresi ve buji değiştim(performans buji). Ha bir de jant kapaklarını. 2000 model şu anda 63000 km.de 13.000 ytl verdim. Kaza, boya değişen yok.

Yok aslında pek pahalı sayılmaz böyle bi araca göre sınırlar içinde hadi en fazla üst sınır diyelim oda km si ve temizliğine göre iyi bi seçim olmuş bence, iyi günlerde kullanın.

hayırlı olsun güle güle kullanın, motor ve araç dinamik parçaları da kasa ve konsol kadar temiz ise bu araba müzelik bile olur :)

hayırlı uğurlu olsun yok pahalı değil normal fiyatı bence Allah kaza bela vermesin

abi hayırlı olsun kazasız belasız 1000 inşallah.. Ama plaka GS olursa daha bi cix olur..sen en iyisi j yi aradan kazı..:D:D

nazar boncuğu takın biyerine
maşallah çok temiz,0 gibi
güle güle binin

Geri