.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

opelciyim58

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectraaa1 bnm aracımın tampon derdi sanamı düstü büyügümsn diye bişey demiyorum bidahakine susmam.!

vectraa1;

ede anlamadığım şey bu arabaya biniyorsunuz ya opeli batırıyorsunuz ya arabada ne tip var ne duruş var bi kere tamponlar iğrenç olmuş sanki eski kasa şahin var gibi benim de var aynı kasa opel araba da tip var ya

haydır yavrum kım sana boyle tas attıı ?

iyide herkesin kendi zevki adam böyle binmeyi seviyor demekki bu kimseyi ilgilendirmez kendi görüşünüzü daha dikkatli bi şekilde yazsaydınız daha iyi olurdu.

Keyifli Forumlar

akıl yaşta değil baştadır. sen şu mesajın anlamını anlat anlayalım okudum bişi çıkaramadım.

Konu başlığını güzel bir cümle seçebilirdin.

Zevkler ve renkler tartışılmaz .Senin araban bu adama göre kötü veya çirkin gelmiş olabilir.Herhangi birine güzel gelebilir. Bunda kızacak bişey yok.

Keyfe Keder Alayına gider yaz yolla kardeş...

- 18 asabi gençlik :)

sanırım arkadaş özel mesaj almış. arabası hakkında bi eleştiri. içerikte sanırım ilk konuda yazan olumsuz yorum olsa gerek. arkadaşta kızmış burdan sitem ediyor.

keşke sende özelden yazsaydın... eğer öyle ise tabii

takma kardesım bu kadar kafaya

delikanlılar :) kanı dikine atıyor :) üzülme bak vectra b ye biniyordum kayseride her ısıkda patinaj ile kalkıyordum şimdi bir dogana sahinede razıyım bosver :) sen şükret inş gt alınca o msja gülersin bile :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri