6ooo kelvin mi 8ooo kelvin mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsa_fb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence 5000 taktır çünnkü mercedes bmw audı vs xenonlarını 4500-5000 arası yaparlarmış

06cey66' Alıntı:
ben hala inatla osram D2S

Bir şeyi düzelteyim Ceyhun,senin araçtaki far sistemi optik lensli olduğu için D2S kullanıyor.
Arkadaş sanırım optik lens olmayan sistem den bahsediyor.Lens siz olanda D2R ampul kullanılıyor.
Ben Osram Xenarc D2R kullanıyorum 4.150 K gayet te memnunum ve zıt bir tepkide almıyorum.

6000 alman daha iyi bence hiç yoktan bıraz beyaz yanı dıgerı tamamıyle mavı

asTRa' Alıntı:
Bir şeyi düzelteyim Ceyhun,senin araçtaki far sistemi optik lensli olduğu için D2S kullanıyor.
Arkadaş sanırım optik lens olmayan sistem den bahsediyor.Lens siz olanda D2R ampul kullanılıyor.
Ben Osram Xenarc D2R kullanıyorum 4.150 K gayet te memnunum ve zıt bir tepkide almıyorum.

evet cok haklisin aynen dedigin gibi opticsiz olunca D2R kullaniliyo..
optic olunca D2S ... ama benim demek istedigim gitip uzakdogu alirsaniz..
bildiginiz mavi yaniyo xenonla alakasi yokk.. kuvvetlendirilmis bildiginiz mavi isik gibi..

ben o yuzden inatla barii ampulller osram olsun diyorum..
tek istedigim mavi isik gibi olmasin cunku cok yapmacik diriyo.. cakma xenon gibi

bence de en iyisi 4300 kelvin 4000-5000 k olanlar tercih sebebi olmalı en iyi görüşü bunlar sağlar.

newcolorchartmh5.jpg

Bence 6000 nin üzeri çok çirkin gözüküyor.(Hatta ben buna Sorento mavisi filan diyorum artık)

bence ne ıstedıgıne baglı.ılgı cekmesını herkesın bakmasını ıstıyorsan 8000 K yok benımkı ıslevsel olsun dıyorsan 6000 K hem ıslevsel hem goruntu olsun dıyosan 7000 K:D

ben büyük ihtimalle 8oook taktırcam :D ama 7oook.da olabilir 2si arasında kararsız kaldım

Geri