- Konuyu Başlatan
artık aksamları polis avlıo hepsini cadde sonunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ancak trafiğe kapatılmasının sonuna kadar arkasındayım. Ankara'da şöyle canlı ve trafiğe kapalı bir cadde yok(Kızılay hariç). Trafiğe kapanıp, bordür yol yaptıklarını düşünsenize, turistik bir yere dönüşür. Ankara'da daha böyle bir yer yok!
Mükemmel tespit valla ne diyimİnş.Trafiğe kapatılırda çok güzel bir mekan haline gelir.Ben istemiyorum öyle 5-6 kro arabasına doluşup 10 kere gözümüzün önünden geçsin.Yahu insan bari şarkıyı değiştirir
melihin vardır bi planı boş yere vazgeçmez
AnkaraSpor'la uğraşıyor şu sıralar. Vakti yok sanırım
İnş.Trafiğe kapatılırda çok güzel bir mekan haline gelir.Ben istemiyorum öyle 5-6 kro arabasına doluşup 10 kere gözümüzün önünden geçsin.Yahu insan bari şarkıyı değiştirir
Aynen katııyorum. Oraya giden zaten arabasıyla gidiyor. Başka bi şekilde 7. caddeye ulaşmak zor. Araç trafiğine kapatılırsa ben de gitmem.Oraya giden zaten trafikten şikayetçi değil. Orda trafiğin akıcı olmadığını herkes bilir, kimse bu ne yoğunluk demez herkes gereken saygıyı gösterir. Zaten o yoğunluk için herkes orda. Yeni adres ümitköy galiba :S (H)eğer 7. cadde trafiğe kapatılsın,o caddede çekirdek çitleyerek dolaşan ihtiyarlardan başka kimseyi göremezsiniz.