Ynt: 74 binde active selectim şanzuman dağıttı
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
greattİlker16 link' Alıntı:3 500 km kalmış benim.biraz para biriktirmeli
Nasil olsa ben 70 bin km yapamiyacagima göre dert etmiyeyim dimi müco.mucahitduran link' Alıntı:Geçmiş olsun. Bir tanıdığımın Astra'sı da Active Select şanzumandı ve sıkıntı çıkartmıştı. Aynı şekilde masrafı oldu. 3.500 TL civarlarında.
Satıp ya başka bir otomatik araç alın ya da manuel Astra'ya geçin derim.
BÜLENT link' Alıntı:Nasil olsa ben 70 bin km yapamiyacagima göre dert etmiyeyim dimi müco.
Bonexxx link' Alıntı:Tam otomatik en sağlam vitestir normalde çok geçmiş olsun, 60000de şanzıman yağı değiştirmişmiydiniz ? Servisler normalde değişmez yağ ömürlük diyorlar ama !
mucahitduran link' Alıntı:Aynen abi sen hiç dert etme Seninki 170 bin de olsa 7.000-8.000 nerede Burak Karsli?
Ben şimdiden üzülüyorum garibime. Tertemiz Astra zannedecek ama bilmiyor tabi gerçekleriburakkarsli link' Alıntı:Hoooop! Bülent abi senin AS çalışmamaktan bozulacak zaten kilometreden değil. O değil de iyi oynadın aracın bilgileri ile valla, senin arabayı alacak adam çok şanssızmış.