bizm corsa yapsın o km2Yide görelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana 0km opel verin yakıt masrafları ve bakımları karşılayın 500.000km tık demeden yaptırırımKullanım çok önemli ve kullanılan yerler.
ben de yabancı bi TV de izlemiştim, adam mercedes taksiyle 1milyon km yol yapmıştı.. adama aynı şekilde yeni bi araba vermişlerdi .....
arkadaşlar bu mumkun değil. bizim asıl işimiz mercedes oldugu ıcın 400.000 der taş çatlasın. sonra sabahları gec calısma yag eksıltme başlar. 350.000 de felan çok motor yaptık
dun verdigim linkte de yazdıgı gibi 3 motoru rotasyonla 11 kez değiştirmiş adam. değiştirirken de motorun bakım ve parca değişimini yaparak tabiki. dolayısı ile her seferde 400.000 km yapmış.arkadaşlar bu mumkun değil. bizim asıl işimiz mercedes oldugu ıcın 400.000 der taş çatlasın. sonra sabahları gec calısma yag eksıltme başlar. 350.000 de felan çok motor yaptık
ne olacaktı 1 mılyonmu yapacak. burak ordan laf atmayı yapmaz dıyorsam yapmaz işte. yasım genc olmasına ragmen ben bılew hatırlamıyorum kac tane mercedes motoru yaptıgımı.mrb arkadaşlar aranızda yeni sayılırım bende astradan önce 124 kasa 250Diesel 87 model otomatik merso vardı 370 bin km de sattım canavar gibiydi o 400 bin anca yapan arkadaşa duyurulur sattığım kişide tanıdık şuan 420 binde halen tık yok çokta memnun yani