88\1 tertip askere gideceklerrr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06ELL69
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

06ELL69

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bizim forumda da varmıdır acabe..ben şubatta askerim arkadaşlar tecili bozdurdum uzun dönem askere idiyorum.benim gibi gidenler varmı?

Ne diyelim şimdiden hayırlı teskereler

bizim forumda da varmıdır acabe..ben şubatta askerim arkadaşlar tecili bozdurdum uzun dönem askere idiyorum.benim gibi gidenler varmı?
ne zaman bozdurdun? sımdı bende tecılı bozdursam subatta alırlarmıkı? cunkı merkez 2 gıdıyormuş. ama ben sımdı bozdursam gıdermıyımkı?. hayırlı tezkereler

Ben de tecili bozdurdum ve dilekçe yazdım ankaraya şubatta almaları için. askeriz büyük ihtimal şubatta. hayırlısı olsun hepimize..

ne zaman bozdurdun? sımdı bende tecılı bozdursam subatta alırlarmıkı? cunkı merkez 2 gıdıyormuş. ama ben sımdı bozdursam gıdermıyımkı?. hayırlı tezkereler

tecil muhabbetini tam bilmiyorum ama bağlı bulunduğun askerlik şubesi 2 gönderiyorsa ve sen 1 gitmek istiyorsan askelik şubene gidip "askerlik durum belgesi" alıyorsun. sonra orda bir de dilekçe doldurup (hazır dilekçeler var) iki belgeyi de ankara genel merkeze aps'le gönderiyorsun. sonra şubatın ilk haftası şubeyi arayıp öğreniyorsun isteğinin kabul olup olmadığını. şubata az birşey kaldı bence şubeni arayıp telefonda bilgi alman daha faydalı olur. dilekçe gönderimi için daha süre varsa dediğim gibi yaparsın bize öyle yaptırdılar arkadaşla.

Son düzenleme:
Bu havada askeremi gidilir cok soguk..

88 liler mi gidiyo ya askere way be hayırlı teskereler

ekim ayında bozdurmuştum.memleketim 1 önderdiği için şubatta gidiyorum..dilekçe verebilirsin ama geç kalmadıysan tabi bence gitmek istiyosan hemen hallet işlerini...

Hayırlısı Olsun...

Geri