90/2 Gidiyorum

sercan1921

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Kas 2008
Mesajlar
717
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
90/2 tertip 58 NCI P.EGT.A.K.LIGI/BURDUR'a gidiyorum 27/05/2010 tarihinde teslim olucam acemi birliğini burada yapanlar var mı_? İnternetten baktım aynı yukarıdaki gibi kısaltmalar halinde yazılmış ama biraz araştırdım her yerde 58. piyade alay ulaştırma yazıyor yani bende ulaştırma diye bişey yazmıyor ben şimdi şöför mü gidiyorum yoksa başka bi yeremi gidiyorum tam anlamadım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Bi süre daha buradayım ama şimdiden hoşçakalın..
 
Son düzenleme:
Ben şöför olarak yaptım gelen kağıtta Ulş. diye bişey olması gerek.. Belki Ulaştırma bölüğüde vardır ama aynı alayda değişik bölüklerde olabiliyor.. Ama şöförlüğü tavsiye ederim benim gibi ballı olursan-ki inşallah olursun E200 Mercedes le gezersin :)
 
yiğenim yapıcak orda oda 90/2:D

58 NCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR

ondada bu yazıo
 
Hayırlı tezkereler Sercan şimdiden. :)
Bu arada Sinan emin ol askerde herkez sofor olunca senin gibi E200 merso kullanmıyor. :D Bende 98 de metris'e hafif araç ulaştırmaya gittim. Sevindim tabi hafif araç yazısını görünce, ohh dedim verirler altıma bi concorde veya en kötü bir toros, bitiririz dedim. Hafif aracı gidince gördüm, 10 tekerlek kamyon. Onun için askere gidicek arkadaşların, merso felan aklını karıştırmıyalım. :D
 
Arkadaşım ordan İstanbul'a gitti rahat diyordu inşallah sizde rahat edersiniz. Hayırlı teskereler.
 
bu sıcakta askere mi gidilir?:)
 
hayırlı tezkereler şimdiden.... allah sağlık sıhhat versin kolayda zorda gelip geçer....
 
dedelerimiz bize derdi torun şafak söylede serinleyelim diye
 
Darısı bizim başımıza inşallah
 
Geri
Üst