94 astra gsi-kırmızı

gidince hayal kırıklığına uramazsın insallah resimde güzel görünüyor ama yakından ve motordan durumu nedir iyi ce bak öle al

o arabayı bılıyorum o arabanın orjınal rengı beyaz kaputu acarsan ıc taraf beyaz araba sonradan komple ıc kısımlar harıc kırmızıya boyanmıs

o araba yıkık...

o arabayı bılıyorum o arabanın orjınal rengı beyaz kaputu acarsan ıc taraf beyaz araba sonradan komple ıc kısımlar harıc kırmızıya boyanmıs

dikkatte alınacak şeyler yamış arkadaş
bence düşünün aldığın zaman elinde kalmasın derim bu benzin pahallığında zaten zor giden bi araç

Berk bir de bu araca bakın sanki temiz gibi duruyor zaten adam da öyle olduğunu iddia etmiş
http://www.sahibinden.com/185bg_sfi..._hepsi_tanir_WQQaXQQ8346115WQQpXQQdisplayitem

sağol Cngiz abi..bu bence diğerinden de güzel ama arkadaş illa 94 alacam diyor.yoksa sahibinden de bunu bende gördüm.

bide plakayı değiştirmek lazım bunda :) yoksa fanatikler alayına çizer arabayı...

İşte Yusuf abi bence olayı bitirmişsin ;) bende bu aracı yakından takip ediyorum:) ve Berk abi ben senin yerinde olsam bu aracıda düşünürüm;) gerçekten orj. 94 GSi tercih ederim:) :D :D :D

sağol Burak ... galeride ise bu araç o zaman diğerinin yerine çok yakın , kısmet olursa öğleden sonra çıkınca bunu da bir ararım o zaman.

Geri