sitedeki araçlara bak bence.cidden tr.nin sayılı araçları mevcut.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim sana bi tavsiyede bulunayım "ilk araban olucaksa 94 gsi alma bence""...
millet arabamı nasıl çakarım derdin de ilana yazdığına bakın bi vatandaşın. "askerlik nedeniyle canımdan çok sevdiğim arabamı bakacak kimse olmadığı için mecburiyetten satıyorum not: 320i ile takas olur" aq askere bmw gidio da gsi gitmiomu? ben fairwayle gitmiştim valla oldu
ilandaki aracın rengi orjinal gsi da olan kırmızı deil haberin olsun.
araba alırken de karar ver 50-100 tl kıy yetkili opel servisine git expertiz yaptır yazılı kağıt istiyorum de araç hakkında rapor olarak bak bakalım o aracını satmaya çalışanlar 3 bin tl birden iniyomu inmiyomu? ama dediğim gibi ilk aracın olacak ve az buçuk anlamıosan kesinlikle alma bu tarz bi ara. (site sakininden deil opel teknisyeninden bu yazı....)
kasnaga = gasnak
egsozta = eksoz
tampona = tanpon
sunroofa = sanruf - saruf
şanzumana = şansuman (yok asuman) diyen adamdan deil araba sakız almam kardeşşş..
1. viteste abanıp 2ye atarken tc ışığını gösteren yada bak pati koyyo fena gidio diyen adamla da işim olmaz. benim arabada 4. viteste gaz pedalı bitemeden 203 falan gidio ama ben hala begenmiyorum övmüyorum,
emre sende atlama len herşeye kapak mapak ne kapağı olum gazozmu bu
ejder abi (dragon) sende yağ çubuguyla oynama
samet sende git cila at lan arabaya
akif kardeş: fincanlar çatırıyomu demekle ne demek istedin anlamadım? çatırdıyormu demek istedin sanırım... subab iticisi yani fincan çatırdamaz ses yapar o sıkıntı deil seri araçlarda olağan bi durum eksantrik milini söker 16 adet itecek takar devam edersin.. bor katkısı bile keser bazı durumlarda o sesi....
Oray Birazcik armin Dinle Rahatlarsin . Yada sana
http://facebookvideoindir.gen.tr/bossanova-feat-dj-razzah-e-nomine-best-trance-remix-2010-hq.html
))))))
okan abim armin'le çalmış adama armin dinletilirmi ayıp sana ))