94 modele kasko yaparlar mı?

Ben geçen sene 91 modele kasko yaptırmıştım. Şirketin 30 senelik müşterisiyim. Ellerinde kasko değerleri var, oradan bakıp yaptılar. Primi ilk yıllarda biraz fazla oluyor ama, yıllar ilerleyince hasarsızlık oranı artacağından fiyat düşüyor.

abi warya yeni duyyorum 10 yaş altına kasko yapıldığını kasko çok tehlikeli iş! Adamlar poliçelerde bir madde koyup sonrada adama koyyorlar! Dikkatli olmak lazım!..

aracımı aldığımda kaskoluydu 94 model ve 2008de aldım ama ben devam ettrimedim...

abi warya yeni duyyorum 10 yaş altına kasko yapıldığını kasko çok tehlikeli iş! Adamlar poliçelerde bir madde koyup sonrada adama koyyorlar! Dikkatli olmak lazım!..

bunun için kaliteli firmalarla çalışmak gerek fiyatı bikaç kuruş uygun olsun diye bilinmedik yerlere gitmemek gerek :)

ben sana demedım mı ıbrahım koyarlar diye???:D :D

hehehehe abi izlemiyorum ama harun abi ne derse o :D

94 yaşındaki bir kadın bacaklarını nasıl sigortalatabiliyorsa 94 model araç da kasko yapılabilir, sadece bedeli vardır o kadar :D

Geri