94 modele kasko yaparlar mı?

94 yaşındaki bir kadın bacaklarını nasıl sigortalatabiliyorsa 94 model araç da kasko yapılabilir, sadece bedeli vardır o kadar :D
Antika özelliği kazanan bütün eşyalar değerlidir o nedenle sigorta ettirilir ama 94 yaşındaki bir kadının bacaklarını sigorta eden sigorta şirketine şaşarım. Zarara uğrama riski çok çok fazla. :kop:

bildiğim kadarıyla 96 lodelden aşağılara yapmıyolar
yok yok 66 yada kasko yaptırabilirsiniz arkadaşlar modelde sorun yok fakat cengizin dediği gibi kasko maliyeti bayaa bi artıyor bnm 94 astrama 1700 e koç allıanz da yapıldı yeni

Yapıyorlar ama pirim yükseliyor 97 corsa ya gecen yıl 900 ytl ye yaptırmıştım güç bela ama o işlerin bir sürü detayı var iyi kaliteli bir firmaya yaptır.

arkadşlar ne kadar olursa olsun yaparlar gerekli sür prim uygulanır

http://www.tsrsb.org.tr/tsrsb/Kasko Deger Listesi

buradan aracınızın değerine bakın 1994 mödel altı araçlara da gerekli görüşmeler sonucu kasko yapılıyor ozaman belli yaşın altındaki araçlara neden trfik sigortası yapıyorlar

verdiğim link sizi çok iyi aydınlatır

bende geçen yıl yapılıp yapılmadığını sormuştum benim aracım da 95 vectra yapılabiliyormuş ama 1.600 ytl kadar bir fiyat çıkarmışlardı.Sigortalarda artı sigorta olayı daha karlı gibi geldi bana ama yinede araştırmak gerekli

Geri