'96 astra gsi sfi 06 zan 48

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cdx96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun güle güle kullan. bu arada döşeme işlerini kim yapacak kaça anlaştın bende sana katılsam bende tavan ve koltukları yaptırmak istiyorum

aslında kesin şuna yaptırıcam diye bir karara varmadım.
bir usta var yakmış adam 10 numara işçiliği var ama nedense işini iyi yapan her usta gibi biraz ters senin değilde kendi istediği zamanda gel yapayım diyor. ama ne zaman gel yapayım der belli değil. sanırım konsantre olup ilham bekliyor.

babamın yakın bir arkadaşı eskiden döşemeciymiş şimdi tekstil atölyesi var malzemeyi ucuza alırım ikimiz bir hafta sonu yaparız diyor.

birde gene iyi usta olduğu söylenen biri var ama fiyatta uçuyor.

son seçenekte kuzen almanyada okuyor şu anda türkiyede ekimde dönecek ben sana ordan çok uygun fiyata çıkma ısıtmalı orjinal deri koltuk gönderirim diyor.

anlıycanız şimdilik beklemedeyim en azından ekim sonuna kadar.

İlk göz ağrım...

Fotoğraflar çok güzel olmuş Ozan.

Maşallah!!

Kabortası boyası zaten deidğin gibi iyi durumdaydı ama iyice tatlı olmuş..

Piyasadaki en temiz gsi'lar arasında olmaya devam ediyor sayende...

İçim çok rahat ;)

Kazasız belasız...

Antares'in orada gördüm geçen Ozan , kazasız belasız inşallah.

maşallah diyelim.kazasız belasız cezasız kullanın.döşeme ile ilgili haberleri merakla bekliyor olucam.

merhaba aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın gördüğüm kadarıyla çok güzel bir araç. Allah nazardan saklasın.
jantlarınız hoşuma gitti markası modeli boyutu nedir bilgi verirseniz sevinirim.

Çok hoş olmuş araç maşallah özel mesajınız kapalı sanırım abi panjuru yeniden aldım demişiniz nerden aldınız bana da bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Geri