96 Model araç 240 Basarmı basmazmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim sattığım vectra 2.0 hem motoru sıfır gibiydi, hem üstüne üstlük trigerini koparınca kapağı sağlam parlattırdım(taşlama+polis), 136hpden yukarısını veriyordu. 225 görebildim en fazla, o vites oranı yüksek hız için değil son vites ekonomisi için yapılmış malesef :)

İşte 2.0 olunca 20 km daha eklemiş üzerine :D Zaten 200'ü geçkin hızlarda o rüzgar direncini aşabilmek için öyle debimetreymiş dereceli egzantrikmiş falan hikaye egzoz manifoldu emme manifoldu gibi bin tane olaya girişmek lazım ki ancak 240'ı görür herhalde :D

düzde değilde meyil varsa görür ama 1.6 imkansız :D kadran yetmiyor çünkü o hız için :D

İşte 2.0 olunca 20 km daha eklemiş üzerine :D Zaten 200'ü geçkin hızlarda o rüzgar direncini aşabilmek için öyle debimetreymiş dereceli egzantrikmiş falan hikaye egzoz manifoldu emme manifoldu gibi bin tane olaya girişmek lazım ki ancak 240'ı görür herhalde :D

180hplik GT (içinde headers,komple egzos,3000liralık dbilas emme,yazılım) ile 250 denemesi yaptı bi arkadaşımız, daha da gitmiyor yani, motor gücü ve aerodinamik bir yere kadar müsade ediyor. Satıp Astra GTC 2.0T aldı, stock haliyle de aynı performans değerlerini yakaladı 250ye kadar gidiyor. Atmosferik olarak da beslenebilir aslında vectra, denemek lazım :)

180hplik GT (içinde headers,komple egzos,3000liralık dbilas emme,yazılım) ile 250 denemesi yaptı bi arkadaşımız, daha da gitmiyor yani, motor gücü ve aerodinamik bir yere kadar müsade ediyor. Satıp Astra GTC 2.0T aldı, stock haliyle de aynı performans değerlerini yakaladı 250ye kadar gidiyor. Atmosferik olarak da beslenebilir aslında vectra, denemek lazım :)

Bu atmosferik besleme işi beni de çok tahrik ediyor ama Dbilas falan kurun çok yükselmesi yüzünden el yakar hale geldi iyice. Elin adamı 5000 pound kazanıyor 1000 pound'a alıyor malzemeyi, biz 5000 lira kazansak 3000'e geliyor lira karşılığı :D

Ama Dbilas'ın o kitlerine falan bitiyorum ya :)

Neyse ki pound bizi ırgalamıyor, dbilas almanyadan geliyor :D Yerli üretim çakma Mantzellere yönelmek lazım :D

alın la size gargara konusu :D
gaz muhabbetlerinizi yaparsınız,atış serbesst :D

Km göstergesi photoshop gibi. Yanlış anlamayın, basamaz demiyorum. Tabi ki basar ama km göstergesinin 220'deyken duruş açısı fotodaki gibi değil.

Jetta 1,6 fsi 115bg 6 ileri ile 240 gördüm ama vi türlü foto çekip havasını basamadım :D helal olsun diyorum başkada demiyorum. :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri