sanmam öyle aman aman yağmıyo bebeğim,biraz daha yağsa dua edin dua yağmur yağsınHadi iyisin bugun ayse tatile cikar
Tapatalk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanmam öyle aman aman yağmıyo bebeğim,biraz daha yağsa dua edin dua yağmur yağsınHadi iyisin bugun ayse tatile cikar
Tapatalk.
Biz de 2.0 Vectra CD ile 320 falan yaptık, gitmesi lazım yani normalde gidiyor, 300den sonra titreme var ama süper gidiyo öyle böyle değil, şahitlerimiz de var hanniyy
Senin lastikte sorun varda o yüzden titremiştir. Ben cdx ile 370 km/s'yi 12 sn'de görüyordum.
Atma ahmet, combo 3.5 snde o hıza ulaşamaz, olsa olsa 3.6 saniyede çıkabilirsin o hıza !!! Kaldı ki kaç yıllık araba, 3.8 saniye falan alır senin hızlanma, hey yavrum heyyy...
Eksantrik mili yazılımla desteklenmeden pek verimli olmaz, genelde fakire düşürür alt devirlerde tork azalır ve sağlam akışmetre ne işe yarar o konuda da kararsızım , bir de dikkatimi çeken şey 2.0CD nin kadranı 260lıktır, 220 1.6 modele aittir ve resimdeki gibi o hızda sen direksiyonu öyle tut, kırmızı kar yağsın, şirinleri görelim falan filan Her iki ayda bir senin gibi gençler gelir, fotoşoplu bir resim koyarlar, şu araba bu kadar vurur mu cart curt bişiler der ve bir daha foruma girmezler Ayrıca ben bu resmi farklı kişilerden 2-3 kez gördüm
Samimi olarak soruyorum, tam olarak amacın ne?