96 vectra b kasaya 99 vectra b farı takma

BEnim kafam karıştı şimdi Depo 2 çeşitmi far ayarlı ayarsız diye ???

far ve sinyallerde ben kesinlikle orijinal valeo öneriyorum. benim sol far depo marka yan sanayi. içi güneşten soldu vefar ayar cihazında bir türlü ayarlanamıyor. usta bunun ayarı yok böyle kullan dedi. ben de en kısa zamanda orijinal valeo taktıracağım.

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve kafama takılan far mevzusu vardı mesajları okuyunca daha da karıştı işler :) Bende 99 GT var ve tek parça olan B2 farı takmak istiyorum.Dün hesaplı bir far buldum ve emin olabilmek için servis ustamı aradım.Bu arada onda da 98GT var ve bu işlemi yapmıştı.Bana; '' senin far motorların alacağın fara uymaz far motoru da alman gerekir ben öyle yaptım'' dedi.Acaba 98GT farları ile 99GT farları farklı olabilir mi? Bir de far motorunu takmasam olmaz mı?Sadece far yüksekli ayarı yapmıyor mu? Yoksa motoru takmadığımız zaman farlar yerinden oynar diye mi motoru da takmamız gerekiyor?

Arkadaşlar son dakika bilgisi veriyorum...Az önce internetten bulduğum B2 farlarının resimlerini ustama götürdüm.Farlara diyecek yok ama motor uymaz dedi.Kendi aracının kaputunu açıp gösterdi ve detaylıca anlattı...

Geri