Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadasım bende 97 gsi kullanıcısıyım..ilk olarak Gsi alıyosan yakıtını dusunmıceksın cunki bunlar ozel yapım arabalardır..ama soyle bi olay var bide bu devirde kime 2.0 motor 136 bg dersen milletin dudagu ucukluyor..bence hic alakası yok bunların ürettigi tork olayı farklıymıs ve o yuzden aracı devirsiz sessiz sakın kullanırsan ve bakımlarını yaptırırsan araba senı yormaz ama diyosanki ben basar suratı severim..ozmn hic benzini duşunmiceksin arkadasım..bak bu arac 2.viteste 120 km yapan 3te cok sıkıstırmadan cok rahat 160-170km yapan bi arac boyle kullanırsan benzin gostergesinin indigini canlı canlı gorursun yasadım biliyorum ama dedigim gibi sakın sakın kullanırsan cebinide senide yormaz..
Son olarak dedıgım gibi eger gsi alıcaksan lpg den vaz gecmen lazım yazık edersin araca..
Model olarak ve motor yapısı olarak sorarsan bana 93-94 gsi mı yoksa 97 gsi dersen ben sana 97 gsi derim...neyine yetmiyo 2.0 motor 16v 136 bg araba..93-94 der doch motor daha saglam daha seridir ama bence 97 gsi derim ben..7-8 aydır bu arac bende suan motor arıza lambası problemi verdi onuda dusuk maliyette yaptırıcagıma inanıyorm..onun dısında iiki almısım diyorum