97 Vectra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali2626
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şahsen benım içime sinmedi abi ya.. o paralara daha iyileri var..ne o ya..ben b kasada hiç çürük görmedımde duymadımda...sahil arabasımı bu..eskışehırde araba çürümez ki...karasal iklim...

bence acele etme, başka şehırlere baksan nasıl olur?konya ankara gibi... ;)

Zaten konyada okuyorum eskişehire ara tatile geldim fakat oralardan araba bulmasına bulalım illaki bi tanıdık usta güvenilcek biri lağzım benim için o kısmı sorun olur. Aslında bahsettiğim çürükler göze çarpan veya arabanın yanından geçen birinin görebileceği şeyler değil biraz ayrıntılayınca belli olan şeyler ama benmde kafamda karışdı açıkcası yarın arabayı tanıdık bütün ustalara göstermeyi düşünüyordum.

kardesim zevk ve renkler tartısılmaz ama söyle gri beyaz renklere baksan sunroflu filan daha temizlerinide bulabilirsin onu ancak 13.400 e kadar düşürrsün hiç gerek yok bence

acele etme başka araçlara bak

Arkadaşlar Abiler yorumlarınız için çook teşekkür ederim. Başka Vectra buldum 96 model CD sanrooflu. Fakat rengi siyah :) dediğiniz doğru ama bendede siyah renk takıntısı var hep siyah bi vectram olsun istemişimdir. Adamla anlaştım yarın devir işlerini halledicem yetişirse. Artık bende aranızdayım. Tekrar teşekkür ederim. Biraz acele oldu ama bian önce almam lağzımdı inşallah hayırlı olur fazla başım ağrımaz.

gönlünüz sevdiyse en kaliteli seçimdir.Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.İyi günlerde kulanın

Teşekkür ederim Allah kimseye kaza bela vermesin.

vectra b ye en yakışan renklerden biri siyahtır.

Önerileriniz ve tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.. Ama sizlere bir sorum daha olucak. Alıcak olduğum araç 96 CD model araçda yol bilgisayarı varmış fakat aracın sahibi ekranı bana gösterdi herşey silik yarım yamalak hiç bişey okunmuyordu. Bunu Opel servisinde ücretsiz bir şekilde format attırıp düzeltebiliceğimizi söyledi. Bu nekadar doğrudur ? Daha önce yol bilgisayarlı araç kullanmadım Vectra B deki yol bilgisayarında neler yazar? şimdiden teşekkürler..

Geri