97 Vectra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali2626
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benzin zammını yazar ekemgin fiyarı ülkenin durumunu :):)arabanda sorun olmazsa tarih saat veya isteger göre anlık yakıt ıvır zıvır var :) saka bir yana kardes servıste onu ucrestsiz tamir ededekelrini sanmıyorum ben senin dedigin aynı modelini kullandım sunroflu filan arabanda manule klima var 96 model üstü dijital kac bin km de 250 yi devirmiş mi :)

bedava bilgisayara bile bağlamazlar

Arkadaşlar Abiler yorumlarınız için çook teşekkür ederim. Başka Vectra buldum 96 model CD sanrooflu. Fakat rengi siyah :) dediğiniz doğru ama bendede siyah renk takıntısı var hep siyah bi vectram olsun istemişimdir. Adamla anlaştım yarın devir işlerini halledicem yetişirse. Artık bende aranızdayım. Tekrar teşekkür ederim. Biraz acele oldu ama bian önce almam lağzımdı inşallah hayırlı olur fazla başım ağrımaz.

hayırlısı budur ınşallah...

lpg değişen boya motor durumu nasılmış??? :D

resımlerını beklıyoruz...klıman analog ama olsun sunroofun tam otomatik :)

yok arkadaşlar araba 250 yi devirmemiş daha 180 binde :) Sanayide motorcu dükkanı olan amcam var ona ve bütün tanıdıklara gösterdim arabayı onlar beğendi motorda herhangi bi sorun yok. Şasi de hiç bir değişen yok sadede sol ön kapıya çarpmışlar ufak bi işlem varmış orada. Dediğiniz gibi klima analog. Araçda çalışmayan hiç bir şey yokmuş fakat tek sorun yol bilgisayarında bana ücretsiz yaptırabiliceğimi söylemişdi. Bari onun ücretinide düşelim fiyattan acaba ne kadara mal olur ortalama olarak

benım arkadaşımın aracı vectra b gls 2.0 ın yol bılgısayarındada ölü pıkseller vardı ve ekran sönük görünüyordu, 150 tlye hallettirmişti, cam gibide omuştu...ama nasıl kıme yaptırdı sormadım hiç...

Geri