98 vectra b junyan far yardım

cemkuyucu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
iyi akşamlar arkadaşlar
98 vectra gt me junyan far aldım h1 destekli. h1 xenon kiti de aldım ancak kızıltoprak opel servisinde xenon lambaları merceğin içine yerleştiremediler. lambaların yanındaki telin üzerinde kaplı olan maddede de çatlak oluştu zorlayınca. ayakları ters olduğu için yuvaya oturmuyor. acaba xenonlar yanar mı??? :( ve niye yuvaya oturmuyor aynı sorunla karşılaşan var mı? bu konuda bilgisi ve önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

junyan lar h1 olduğuna göre aldığın kit h1 olmayabilir yada farda üretim hatası olabilir... başka bir junyan la farlarını, başka bir h1 le ampüllerini karşılaştır bence.
ama ilk önce üye arşivinde bir tanıtım yapmalısın... ;)

biraz geç oluyo ama yinede yazayım. ben aracıma taktım. junyan angel h1 xenon. seni dediğin gibi hiç bi problem olmadı. xenonların motajını ben kendim yaptım. arkadaşların söylediği gibi senin xenonlar h1 değil. yada angeller arızalı. yoksa bi sorun olmadan yerine oluyor. kolay gelsin

Çok şık oluyor ama hiç yolu göstermiyor julyan xenon takmama rağmen hikaye.tek artısı halkaları güzel bunun dışında tavsiye etmem

Bir Junyan yetkili satıcısı Olarak bu problemi bizde montaj aşamasinda yaşiyoruz...

Yapman gereken tek şey ampül düğnü yani xenon ampülün plstik soketini hafifçe taşlamak...

Eğer ankarada isen yardimci olabilirim...

Geri