99vectra gt VS 98 bmw 320i sizce hangisi alır?

Gt alır :) bende de 95 model GT var ve meydan okuyabilirim herkese...
Kalkışını iyi yap ve vites değiştirirken ayağını gazdan çekme derim...
Video kaydı bekleriz Allah yar ve yardımcın olsun
şimdiden de tebrik ederim

Gt alır :) bende de 95 model GT var ve meydan okuyabilirim herkese...
Kalkışını iyi yap ve vites değiştirirken ayağını gazdan çekme derim...
Video kaydı bekleriz Allah yar ve yardımcın olsun
şimdiden de tebrik ederim

eywallah krdsm saolda yaptık bitirdik herşeyi :tesk:

video ayarlayamadım net göstermıordu

SONUC: GT bmw'yi yedi :o

tebrikler valla bukadar konuuşmaya bide bence 3.18 İS le dene 3.20 den iyi dir bence 3.18 is geçer falan demiyorum yanlış anlama dostumda yani öylesine ama gT çok iyi makine ellerine sağlık

tebrikler valla bukadar konuuşmaya bide bence 3.18 İS le dene 3.20 den iyi dir bence 3.18 is geçer falan demiyorum yanlış anlama dostumda yani öylesine ama gT çok iyi makine ellerine sağlık

saol anılcım tskkr ederım

bu arada video arşivinde bir arkdsımız var 1.7dti corsa ile 320d bmw'yi avlıor izlemenizi tavsiye ederım

kedi ciger meselesı degil bu
sadece sunu bılın cok sey zannettıgımız bazı icatlar aslında o kadarda cok sey degil :) :good:

belki inanmazsınız ama gt ile mercedes kompresore kısa medafede bir araba boyu fark attım. ah o mercedesci burda olsada nasıl bozuldugunu size bir anlatsa..... ki bu sadece bir örnek ! gt iyi arabadır çok arabayıda yemiştir ve de yer......

:pon: bildiğiniz gibi gt 4 silindir 150hp bmw 320ide 6silindir 150hp _? arkdsla iddaya girdik kapıscaz
ben kendıme güvenıorum ama bide dusunuorum bmw 6 silindir bu silindir farkı kendını cok bellı edermı. bmwyi sürdüm aman aman bı kalkısı yok gıbı. belli bir devirden sonra gercekten iyi gidior.
iddaya gırdık bakalım hangımız alacaz. kalkısla varıs mesafesi 3 kg falan olması lazım...
tabi en önemli faktör sürücüdür ama sizce kim alır _?

Kalkıştan 100 km hıza kadar gt başı çeker 100 km hızdan sora gt sağ şeride çekilsin.. Tabi şoför de çok önemli, göz ardı etmemek gerekir.

Geri