99vectra gt VS 98 bmw 320i sizce hangisi alır?

alman çok normaldi ztn:)
alfayla bılemıcem nolur.. dişli bi rakiptır kendılerı az oynaşmadım zamanında.. tahmınımce 2-3. vıteslerde önde olur bıraz 4 ve devamında yaklaşıp gecebılırsın....

e270cdı fılan gecmıs arada bana gelsın derım otobanda:)

Sabır çekirge, sabır... :)
abi power pipe denen olayı tam anlıyamadım:)
egsozmukı?
benım bildiğim komple egsoz gusel bi chiple 245 250ye yaklaşıyor arac..
çokda yeterlı performansı olur.. buyuk coolerde olabilir tabi ne kadar getırısı olur bılemem arastırmak lazım..
o halde bırak stock typerı yuklusune bıle gıdebilir:) 5. vıtesten hıc bahsetmıorum bıle:)

GT öncen çekişin avantajı ile rahatlıkla alır

arkadaslar gt alamaz rüya mı görüyorsunuz. bmw nin standart 3 serisine bakın 110 hp civarıdır ama rahatlıkla 136 hp ye kafa tutar ;d ben BMW diyorum. BOL ŞANS

:D standart 110hp dedigin araçlar 86 model

opel 8,9 sn de 100 km hiza cikacak, BM ise 9,9 sn de cikacak 100 km hiza, ikinizde 100 km hizda iken,
gt icin
1. dez avantaj, BM ile aranda sadece 1 sn lik fark olacak ki, bu da yok denecek kadar az bence,
2. dez avantaj, ikiniz de 100 km hizda iken daha 2. km'nin ortalarinda veya basinda olursunuz, yani yolunuz uzun, 100 km'den sonra da 6 silindir bir BM motorunu duz sirali bile olsa yiyemezsin.

eger ikinizde ayni guzellikte kalkis yaparsaniz BM yer bitirir.

ama BM soforu kalkista falan bir vites kacirma gibi, ne bileyim aracinin gaz yimeme gibi kalkis sorunu olursa, 3km de seni yakalamasi da imkansiz, cunku Opel Vectra GT de boru degil yani.

1sn çok büyük bi fark :D

250-260 rahat benım ıcın (tabi benzinde) ...

kusura bakma ama o şanzumanla 245i geçemezsin kesiciye takılıyo

dikkatini çekerim a kasalar 95 leri saymassak sfi motor ve 100kg kadr daha hafif

b kasa gt ile palio sporting in videosunu izlemek için youtube da arama yapbilirsiniz size biraz fikir verir.

O videodaki araç benım aracım ve kolpa bi video ARAÇ ARIZALI OLMASINA RAGMEN YENİ MODLADIK DENEMELİK KALKICAZ DİE KIWRANDILAR ÖYLE ÇEKİLDİ...

ben o videonun sahibiyle resmen laf dalasına girdim
benım kendım fıkrım abartmıslar gecse bıle o kadar fark yapamaz
bence fake yanı
hatta o ıcadla benı gecsın o kadar fark yapsın yemın ederım yakarım arabamı

YOUTUBE AÇILSIN ONLARA Bİ HEDİYEM OLACAK:d

bende tartıştım o kişiyle kayserideki arkdaslara sordurdum dogrudur dediler gt yarışı bırakıyo ondan o kadar fark açılıyo

adam benle tartıştıktan sonra yeni videoyu ekledi o daha gerçekçi ikiside asılıyo ama palio bir adım önde

konu dışına çıktım kusura bakmayın ama palio sporting de deli alet bizim bi arkdasta var benden çabuk atılıyo 2. vites te ykalaıyorum

Sebebi aracın debimetresinde bi arıza olması 2 gün sonra kalktıgımızda o videoyu ekleyenin abisi arkadşımdır ki apışıp kaldı...
Hatta sonra CDX ilede yarışmaya kalktı GT yi geçtim diye kalkışta 3 boy falan fark vardı :D

GT öncen çekişin avantajı ile rahatlıkla alır

:D standart 110hp dedigin araçlar 86 model

1sn çok büyük bi fark :D

kusura bakma ama o şanzumanla 245i geçemezsin kesiciye takılıyo

O videodaki araç benım aracım ve kolpa bi video ARAÇ ARIZALI OLMASINA RAGMEN YENİ MODLADIK DENEMELİK KALKICAZ DİE KIWRANDILAR ÖYLE ÇEKİLDİ...

YOUTUBE AÇILSIN ONLARA Bİ HEDİYEM OLACAK:d

Sebebi aracın debimetresinde bi arıza olması 2 gün sonra kalktıgımızda o videoyu ekleyenin abisi arkadşımdır ki apışıp kaldı...
Hatta sonra CDX ilede yarışmaya kalktı GT yi geçtim diye kalkışta 3 boy falan fark vardı :D

yani gt palio spor.u geciyor
ben öle anladım ? dogrumu
eger öleyse bir video koyda rahatlayım

alman çok normaldi ztn:)
alfayla bılemıcem nolur.. dişli bi rakiptır kendılerı az oynaşmadım zamanında.. tahmınımce 2-3. vıteslerde önde olur bıraz 4 ve devamında yaklaşıp gecebılırsın....

e270cdı fılan gecmıs arada bana gelsın derım otobanda:)

alfa dişli rakiptir diosun yani :)

yani gt palio spor.u geciyor
ben öle anladım ? dogrumu
eger öleyse bir video koyda rahatlayım

okuma ve anlama sıkıntın yoksa evet GT palio sprotingi geçiyor.
yani dogru anlamışın.

GT ye kardeşim biniyo, performans olarak tatmin etmediginden ben çok nadir kullanıyorum.
bi gün denk gelirse yeni bi video çekerim

yol uzadıkca tabi geceer :)

ama ilk atılmada sporting bir adım önde kısa sürelide olsa eger ikiside modlanmamıssa

abi power pipe denen olayı tam anlıyamadım:)
egsozmukı?
benım bildiğim komple egsoz gusel bi chiple 245 250ye yaklaşıyor arac..
çokda yeterlı performansı olur.. buyuk coolerde olabilir tabi ne kadar getırısı olur bılemem arastırmak lazım..
o halde bırak stock typerı yuklusune bıle gıdebilir:) 5. vıtesten hıc bahsetmıorum bıle:)

Power pipe dediğimiz intercooler ile emme manifoldu arasındaki boru...

arkadaşlar yarıştan haber yok hi.!bizde merak ediyoruz kaç gündür sonucu bekliyoruz.

Geri