- Konuyu Başlatan
koy videoyu gorelim bmw gecer marka fanatikligi yapmayalim arkadasin biride 3.16 110 hp cd lerin
koy videoyu görelimmi ???
marka fanatikliği mi ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koy videoyu gorelim bmw gecer marka fanatikligi yapmayalim arkadasin biride 3.16 110 hp cd lerin
bu kadar konusulup laf ebeliği yapılacagına su iddianın videoları konsun artıkta görelim.
iyide konuyu acıyorsun sonra birden birşey oluyo kapısıyorsun geciyorsun ve videoya cekmiyorsun ne alaka cekememekle ben merak edip konuyu ne zaman video koyacan diye basından beri ilgiyle takip ediyorum sonuc ne olucak diye ortada bir tartısma gidiyor o gecer bu gecer.benimbir kulagımın arkası kalmıs nasıl konusacagımı bilirim rahat ol sen.bu yastan sonra internet kabadayılığı yapacak halim yok özellikle kendimden yaşca küçük bir kardeşimle.gectiysen videoyu koy görelim gurur duyalım opelle ve kafadaki şüpheler kalksın.sonucta bende opele biniyorum ve kalkıp vectra gt gibi bir makinayı küçümseyecek halim yok zamanında e 36 320 sahibi olsamda.ben ANLAMIORUM bu cekemeyenlerı.....
laf ebesi mebesi tarzı konusmazsan sevınırım laf ebesı yapan biri varsa bilmeden etmeden yazandır... canımı sıkma benım
önce adam gibi forumda acılan konuyu oku sonra yaz...
video cekme ımkanım olmadı dıe sölemıstım bilenler bilir....
ayrıca bu cekememezlik niye ???
cok merak eden varsa alsın bmwsını gelsın ???
iyide konuyu acıyorsun sonra birden birşey oluyo kapısıyorsun geciyorsun ve videoya cekmiyorsun ne alaka cekememekle ben merak edip konuyu ne zaman video koyacan diye basından beri ilgiyle takip ediyorum sonuc ne olucak diye ortada bir tartısma gidiyor o gecer bu gecer.benimbir kulagımın arkası kalmıs nasıl konusacagımı bilirim rahat ol sen.bu yastan sonra internet kabadayılığı yapacak halim yok özellikle kendimden yaşca küçük bir kardeşimle.gectiysen videoyu koy görelim gurur duyalım opelle ve kafadaki şüpheler kalksın.sonucta bende opele biniyorum ve kalkıp vectra gt gibi bir makinayı küçümseyecek halim yok zamanında e 36 320 sahibi olsamda.