99vectra gt VS 98 bmw 320i sizce hangisi alır?

Dostum Bence de Gt Alır.Tabi Biraz Da Sana Bağlı Bu Güzel Bir Kalkış Yaparsan Gerisi Gelir.

bu kadar konusulup laf ebeliği yapılacagına su iddianın videoları konsun artıkta görelim.

bu kadar konusulup laf ebeliği yapılacagına su iddianın videoları konsun artıkta görelim.

ben ANLAMIORUM bu cekemeyenlerı..... :mad:
laf ebesi mebesi tarzı konusmazsan sevınırım laf ebesı yapan biri varsa bilmeden etmeden yazandır... canımı sıkma benım
önce adam gibi forumda acılan konuyu oku sonra yaz...
video cekme ımkanım olmadı dıe sölemıstım bilenler bilir....

ayrıca bu cekememezlik niye ???
cok merak eden varsa alsın bmwsını gelsın ???

opel alır ama bmw die opeli küçümsemiyelim ikiside aynı ülkede üretiliyor opelin bmw den ne farkı var ki

ben ANLAMIORUM bu cekemeyenlerı..... :mad:
laf ebesi mebesi tarzı konusmazsan sevınırım laf ebesı yapan biri varsa bilmeden etmeden yazandır... canımı sıkma benım
önce adam gibi forumda acılan konuyu oku sonra yaz...
video cekme ımkanım olmadı dıe sölemıstım bilenler bilir....

ayrıca bu cekememezlik niye ???
cok merak eden varsa alsın bmwsını gelsın ???
iyide konuyu acıyorsun sonra birden birşey oluyo kapısıyorsun geciyorsun ve videoya cekmiyorsun ne alaka cekememekle ben merak edip konuyu ne zaman video koyacan diye basından beri ilgiyle takip ediyorum sonuc ne olucak diye ortada bir tartısma gidiyor o gecer bu gecer.benimbir kulagımın arkası kalmıs nasıl konusacagımı bilirim rahat ol sen.bu yastan sonra internet kabadayılığı yapacak halim yok özellikle kendimden yaşca küçük bir kardeşimle.gectiysen videoyu koy görelim gurur duyalım opelle ve kafadaki şüpheler kalksın.sonucta bende opele biniyorum ve kalkıp vectra gt gibi bir makinayı küçümseyecek halim yok zamanında e 36 320 sahibi olsamda.

Son düzenleme:
iyide konuyu acıyorsun sonra birden birşey oluyo kapısıyorsun geciyorsun ve videoya cekmiyorsun ne alaka cekememekle ben merak edip konuyu ne zaman video koyacan diye basından beri ilgiyle takip ediyorum sonuc ne olucak diye ortada bir tartısma gidiyor o gecer bu gecer.benimbir kulagımın arkası kalmıs nasıl konusacagımı bilirim rahat ol sen.bu yastan sonra internet kabadayılığı yapacak halim yok özellikle kendimden yaşca küçük bir kardeşimle.gectiysen videoyu koy görelim gurur duyalım opelle ve kafadaki şüpheler kalksın.sonucta bende opele biniyorum ve kalkıp vectra gt gibi bir makinayı küçümseyecek halim yok zamanında e 36 320 sahibi olsamda.

benim net kabadayılığı yapacak hiç halim yok sonucta burası herkesin yazdığı konustugu bir yer... ama sen, genç krdsm dediğin bir insana herkesin bulundugu bir ortam laf ebeliği yapıosun edıosun demen dogru olmaz... böle bir muhabbetin devamını ben kendıme yakıstırmam emınım senın ıcınde gecerlıdır.
video konusunada gelınce cocuk değilim yapmadıgım etmedıgım bır seyın muhabbetını konu olarak tabiki acmam ayrıca benım anlamadıgım sanki ben ınanılmaz bir olay yapmısım da onun uzerınde konusuyoruz... ARKDSLAR ben UCAKLA FALAN kapışmadım :)
diğer meselede ise videoyu cekme ımkanım yoktu hangi elle vites degiştirip hangi elle video cekecektim....
allah canımı sağ ederde imkanım olursa videoda koyarım.....
(ne kadar dolmuşum üfff) :)

kardesim ayni degere sahip bmw3.18 ve vectra b nin kapismasinda 3.18 gecti ikiside 136 bg yanimdan gecti gitti otomatik olmasina ragmen taki senin dedigin bmw 6 silindir nasil gectigini merak ettim koy videyoyu gorelim bende vectra sahibiyim kimsenin cekememesi gibi bi durum yok

Geri