99vectra gt VS 98 bmw 320i sizce hangisi alır?

valla dün gece bir 3.20 ile kalktık.
Bana rahat rahat 7-8 boy fark attı.

Ağzım açık resmen izleye kaldım. Aracında kesin modifikasyon vardı fakat yakalayamadığım için soramadım (:
Vectrama çok güvenirim fakat hayatımda hiç kimseden bu kadar fark yememiştim o yüzden bmw denilince bence 2 kes düşünün.

Valla aracımla ilgili birkaç problemim var performansımı bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum 0-100 üm 8.5 snye (:
Belki gülünç gelecek ama o 320 100 km hıza 8 saniyenin altında çıktı :D

Aynı bmw patronumda vardı iyi gidiyor fakat vectramı geçeçek kadar değil.
O yüzden eminim ki o bmw yüklüydü , akıllara zarar bir gidişi vardı görmek lazım tabi :)

valla dün gece bir 3.20 ile kalktık.
Bana rahat rahat 7-8 boy fark attı.

Ağzım açık resmen izleye kaldım. Aracında kesin modifikasyon vardı fakat yakalayamadığım için soramadım (:
Vectrama çok güvenirim fakat hayatımda hiç kimseden bu kadar fark yememiştim o yüzden bmw denilince bence 2 kes düşünün.

sen 7-8 boy fark yediysen bence kendin düşün :kop:

Bmw ye şimdiden geçmiş olsun hele 320 ise hiç şansı yok . Standart Sfi bir calibra bile e36 3.25 i doğruyor . Sırf bmw ymiş mercedesmiş diye C20XE yi kimsenin küçümsemeye hakkı yok.

iki araç da stock ise, gt bence kesinlikle ve kesinlikle alır. benim 1.4 89 hp astram bile arkadaşımın e36 3.20 ia (yani otomatik ve 97 model m technic fuar arabasıymış; 165 hp yazıyor ruhsatta) 170e kadar 4-5 boy rahat fark atıyor. 170ten sonra bmw gelip geçiyor. bu sıfırdan kalktığımızda. roll yaptığımızda ise 2. viteste ben önce öne atlıyorum. 1 boy kadar fark ilk 4-5 sn'de açılıyor. 2yi bitirirken biraz yaklaşıyor. 3 biterken fark yarım boya düşüyor. ve 150ye kadar ben burun farkıyla önde oluyorum. 160 civarına gelince o yarım ila bir boy öne geçiyor. 170 dediğimizde benimkinin sesi kesiliyor ve bmw öne geçiyor. benim araba da bmw de stock
aynı şekilde geçen gece 3 gibi izmir basmanede ışıklarda bi tane e36 düz vites 3.20 yanıma yaklaştı. benim basstan tahrik olmuş olacak ki birden bağırta bağırta kalktı yeşildereye dönerken dörtlüleri yaktı. hiç hesapta yokken, ben de uydum ona :o köprüyü çıkan virajı döndüğümde selektör yaptım yanyana geldik. 3. kornadan sonra gazlamaya başladık. ankara asvaltına çıkana kadar az çok trafik vardı öndeydim. ankara asvaltına çıkışta; karşıyaka bornova ayrımından sonra yokuşu çıkar çıkmaz gene yanyana geldik. yokuştan inişte tamam dedim, bu bmwye bineceksen en az 3.23 ve ya 3.25e bineceksin harbiden hayallerim suya düştü (ki e36 hastasıyımdır) dedim. çünkü adam 3-4 boy geride kalmıştı. sonra bi baktım ibre 150 civarında adam yanıma geldi. ve ben bitmiştim. adam uzadı uzadı gitti. kısacası 3.20 dediğin hiçbir şey değil. 6 silindir 150nin üstünde konuşuyor. bu arada çok giden yüklü 3.20ler de gördüm ama stock ise düşük hızlarda pasif kalıyor. o yüzden gt her halükarda stock 3.20ye gereken dersini verir.
Not: bütün bu atraksiyonlar trafiğe kapalı alanda yapılmıştır. :)

Peki bir BMW TEM'de 2 GSI ve bir coupe turbo ile karşılaşırsa ne olur? :)

Geri