99vectra gt VS 98 bmw 320i sizce hangisi alır?

valla dün gece bir 3.20 ile kalktık.
Bana rahat rahat 7-8 boy fark attı.

Ağzım açık resmen izleye kaldım. Aracında kesin modifikasyon vardı fakat yakalayamadığım için soramadım (:
Vectrama çok güvenirim fakat hayatımda hiç kimseden bu kadar fark yememiştim o yüzden bmw denilince bence 2 kes düşünün.
Ne yaptın hocam sen yaa..Vitesleri mi karıştırdın gaz yerine frene mi bastın..YAktın yıktın bizi olmadı bu..:D

Hertürlü bmw 3.20 3.25 modifiyesiz isterse 3.20 modifiyeli olsun tum opelim neti de getirin sfi calibrayla çakalım ne bu boyle bmw fan klub mu opel fan clup mu nedir baştacı ettiniz .Bmw olunca 2 kez duşununmuş blade nogua sen o conta yanık su koymadığın arabayı şahin de geçer kusura bakma yani senin o arabayı geçebilmen lazımdı

Hertürlü bmw 3.20 3.25 modifiyesiz isterse 3.20 modifiyeli olsun tum opelim neti de getirin sfi calibrayla çakalım ne bu boyle bmw fan klub mu opel fan clup mu nedir baştacı ettiniz .Bmw olunca 2 kez duşununmuş blade nogua sen o conta yanık su koymadığın arabayı şahin de geçer kusura bakma yani senin o arabayı geçebilmen lazımdı

Arkadaşım , ben 3.20 ile kalkalı 3 ay olmuştur.
o zaman aracımda hiç bir problem yoktu , benim anlatmak istediğim fanatiklik yapmaya gerek yok.
Kalktığımız yeride söyleyeyim , caddebostan migrostan bostancı sahile kadar.
Geçtim veya geçildim , o kadar önemli değil dünyanın sonu değil yani :)
Araç servisten çıksın , inşallah bir video ile geleceğim ;)

Geri