ben o özel videoları izledim ki hala bilgisayarım da var allah kimseyi o duruma düşürmesinPeki bir BMW TEM'de 2 GSI ve bir coupe turbo ile karşılaşırsa ne olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben o özel videoları izledim ki hala bilgisayarım da var allah kimseyi o duruma düşürmesinPeki bir BMW TEM'de 2 GSI ve bir coupe turbo ile karşılaşırsa ne olur?
Peki bir BMW TEM'de 2 GSI ve bir coupe turbo ile karşılaşırsa ne olur?
sen 7-8 boy fark yediysen bence kendin düşün
normal bi 3.20'i 2 ye böler 4 le çarparımda
herhalde senin gt'ye bir kaç yüz metre fark atardı
Hayır , sonuçta bmw'den bahsediyoruz , bu kadar öldürmeyin.
Ne yaptın hocam sen yaa..Vitesleri mi karıştırdın gaz yerine frene mi bastın..YAktın yıktın bizi olmadı bu..valla dün gece bir 3.20 ile kalktık.
Bana rahat rahat 7-8 boy fark attı.
Ağzım açık resmen izleye kaldım. Aracında kesin modifikasyon vardı fakat yakalayamadığım için soramadım
Vectrama çok güvenirim fakat hayatımda hiç kimseden bu kadar fark yememiştim o yüzden bmw denilince bence 2 kes düşünün.
e , artık biriniz intikamımızı alır
Hertürlü bmw 3.20 3.25 modifiyesiz isterse 3.20 modifiyeli olsun tum opelim neti de getirin sfi calibrayla çakalım ne bu boyle bmw fan klub mu opel fan clup mu nedir baştacı ettiniz .Bmw olunca 2 kez duşununmuş blade nogua sen o conta yanık su koymadığın arabayı şahin de geçer kusura bakma yani senin o arabayı geçebilmen lazımdı