99vectra gt VS 98 bmw 320i sizce hangisi alır?

gecen gece bana bulastı bır s2000 yol bostu ben yetısemedım ama o da uzayamadı sız anlayın artık ve bence fazla a abartmayın hondaları benımkının turbosu kafasına cok rahat vurur typ-r ıcın yoruma bıle gerek yok
NOT: ben sadece bos yolda ve makassız surat yaparım yanlıs anlasılmasın :)

senin calibra 2.0 sanırım ?
evet şimdi araçları karşılaştırırken fabrika verilerine fazla bagımlı kalmamak gerekır bır de drag vıdeoları da aldatıcı olabılıyor ı cunkı bos yolda ve uzun zamanda makına kendını bellı edıyor belkı dragda bır anlık hata sıze pahalıya maloluyor ama gece bos yolda ısler oyle olmuyor adamda dehset makına var ama hakkını veremıyor demek bende turbo olsa egzostu bıle goremeyecektı ustalardan yorumlar daha onemlı tabıı ben bana denk gelen arkadasla yaptıgımız tatlı mucadeleyı anlattım ve tekrar soyluyorum gece ve yolda ın cın top oynuyordu

hep böyle diyosun abi:)
imzaya born to kill yazmak la olmuyor bu işler:D :D :D
:pon: :pon:

Fazla abartmayacam Samet, 235 Hp'nin üzerine çıkmayı düşünmüyorum.Süspansiyonu hallettik bakalım, şimdi yavaştan motora giriyoruz.Motor dediğim de powerpipe, chip, belki bir de büyük intercooler.Powerpipe'ı bu akşam teslim aldım hemşerinden....

ben 136 hplik motora yaptığım gt modifiesi ile 94 320 coupeyi yemiştimm... bence gerçek gt bmwyi yer çünkü bmwlerin kalkş ağırrr

Fazla abartmayacam Samet, 235 Hp'nin üzerine çıkmayı düşünmüyorum.Süspansiyonu hallettik bakalım, şimdi yavaştan motora giriyoruz.Motor dediğim de powerpipe, chip, belki bir de büyük intercooler.Powerpipe'ı bu akşam teslim aldım hemşerinden....

+LND cidden bu sefer:)

powerpipe+chip ikilisi güzel, birde sorun cıkmaması için intercoolerı bir boy büyüğüyle(yer imkanı varsa:) ) değiştirirsen yeter bencede abi;)
fazla zorlamaya gerek yok yanii yeter.

ama hemşerim cıkaramadım:confused:

+LND cidden bu sefer:)

powerpipe+chip ikilisi güzel, birde sorun cıkmaması için intercoolerı bir boy büyüğüyle(yer imkanı varsa:) ) değiştirirsen yeter bencede abi;)
fazla zorlamaya gerek yok yanii yeter.

ama hemşerim cıkaramadım:confused:

Kayseri'den değil Ankara'dan. :) BHP nick'li üyemiz saolsun, o getirdi powerpipe'ı gelirken...

heeeee:)
şu bertoneci:D tamam hayırlı olsun;)

Kesinlikle Denemeye Değer Gt Derim Ancak. 170-180 Km Hizlardan Sonra Bmw De Anormal Bi çekiş Kontrolü Var O Da Beni Yaniltiyor Olabilir... Denemeye Değer Bence... Kapişinca Yazda Bilgimiz Olsun...

Geri