__--İnadına Manuel Vites Diyenler Grubu--__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar arabayi d ye takar arabadan inerim ve arabam ben olmadan hepinizi geçer.
Bu kadarmisiniz hadi yokmu manuelci. Foreverci filan. Ooo olmuyor biz 113 sayfa olduk. Daha çok geridesiniz hadiii. 2 ye takin kesiciye sokun da yetişin.

Manuel araba kullanmak o kadar haz veriyor ki onun verdiği hazla konuya girip bir şeyler yazmaya vaktimiz kalmıyor.. ;)

Arkadaşlar arabayi d ye takar arabadan inerim ve arabam ben olmadan hepinizi geçer.
Bu kadarmisiniz hadi yokmu manuelci. Foreverci filan. Ooo olmuyor biz 113 sayfa olduk. Daha çok geridesiniz hadiii. 2 ye takin kesiciye sokun da yetişin.

113 sayfa olursunuz tabiki otomatik şanzumanın sorunlarını paylaşmaktan sizi kimse tutamaz 1113 olunca kutlama yapalım... :D

selam manuelciler bende otomatikçiler derneğinden hayırlı olsuna geldim:D:D

113 sayfa olursunuz tabiki otomatik şanzumanın sorunlarını paylaşmaktan sizi kimse tutamaz 1113 olunca kutlama yapalım... :D

alperim halen ön yargılısın. bizim 2 sayfa tutmaz sorunlarımız. ama gördüğün gibi çok hoş sohbetizdir. saatlerce aylar muhabbet ediyoruz. yoksa baksan manuel sayfasına yarısı bizim sayemizdedir.

Amcam geçen gün Rav4 Şanzumanı dağıttı (otomatik) :)

hemde toyota şanzumanı bizde çok şaşırdık :D

Geri