__--İnadına Manuel Vites Diyenler Grubu--__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nasıl üretsin adamlar manuel sanzıman sorun cıkartmıyo otomatik yapacaklarki ürettikleri parçarı satsınlar bu çark nasıl döner yoksa... :)

olaya kayseri tarafından bakmışsın. amma güldüm gece gece.

alperim halen ön yargılısın. bizim 2 sayfa tutmaz sorunlarımız. ama gördüğün gibi çok hoş sohbetizdir. saatlerce aylar muhabbet ediyoruz. yoksa baksan manuel sayfasına yarısı bizim sayemizdedir.

cuma gece afyon-ankara arası honda civic 2009 (125 hp) kullandım araç güzel ama otomatik vites geçişlerini sevmedim boşa atıp gaza basmışsın gibi oluyor bir de resmen canım sıkıldı uyku bastırdı yolda :) kesinlikle manuel tadını vermiyor polat abi..

yalnız DSG şanzumanı ayrı tutuyorum tam olarak otomatik denemez herhalde robot sayesinde vites değiştiriyor yani bir nevi manuel vites ama biz değil robot yapıyor işi. diğer otomatiklerdeki gibi zaman kaybı olmuyor güç aktarımı olarak çok verimli bir teknoloji..

cuma gece afyon-ankara arası honda civic 2009 (125 hp) kullandım araç güzel ama otomatik vites geçişlerini sevmedim boşa atıp gaza basmışsın gibi oluyor bir de resmen canım sıkıldı uyku bastırdı yolda :) kesinlikle manuel tadını vermiyor polat abi..

yalnız DSG şanzumanı ayrı tutuyorum tam olarak otomatik denemez herhalde robot sayesinde vites değiştiriyor yani bir nevi manuel vites ama biz değil robot yapıyor işi. diğer otomatiklerdeki gibi zaman kaybı olmuyor güç aktarımı olarak çok verimli bir teknoloji..

haklısın. tam otomatikler tekdir. dsg ve easytronicler aslında robot kolların debriyaj ve vites değiştirdiği manuel şanzımanlardır.

ben şunu gördüm. zamanla isteklerimiz değişiyor. ben belki şanzımanda değil ama araba olarak amerikan derdim. 63-64 impalam camarom 73 firebirdüm malibum novam plymouthum son arabalarımda 450 beygir buick ve halen kapımda oldsmobilem var. ben hastalık die kapıda 6 arabam varken birden station hastalığı başladı. omeganında tipi hoşuma gidince aldım. ama bayıldım.
deselerki bu arabayı almadan 1 yıl önce sen stationa binicen die adamı döverdim.
şimdi 2 kızım var anam var kalabalık ailede süper oluyo. atıyom kızları bagaja oyalana oyalana gidiyolar.

zamanla sende değişeceksin. otomatik yaşına gelince senide görürüz inş.

polat abi forumdan gittiğimde bu kadar fanatik değildin,nedir bu otomatik hayranlığın böyle,5 ayda ne değişti:D:D

canım sıkılıyo. her ramazan kavga eder karakolluk olurum. rahatlardım biraz. ama bu sene evdeyim çıkmıyom pek. anca manuelciler var çatılıcak bende size çatıyom.

haklısın. tam otomatikler tekdir. dsg ve easytronicler aslında robot kolların debriyaj ve vites değiştirdiği manuel şanzımanlardır.

ben şunu gördüm. zamanla isteklerimiz değişiyor. ben belki şanzımanda değil ama araba olarak amerikan derdim. 63-64 impalam camarom 73 firebirdüm malibum novam plymouthum son arabalarımda 450 beygir buick ve halen kapımda oldsmobilem var. ben hastalık die kapıda 6 arabam varken birden station hastalığı başladı. omeganında tipi hoşuma gidince aldım. ama bayıldım.
deselerki bu arabayı almadan 1 yıl önce sen stationa binicen die adamı döverdim.
şimdi 2 kızım var anam var kalabalık ailede süper oluyo. atıyom kızları bagaja oyalana oyalana gidiyolar.

zamanla sende değişeceksin. otomatik yaşına gelince senide görürüz inş.

haklısın abi fikirler zamanla değişebilir.

Allah bağışlasın kızların yaşı-kilosu müsait değilse bagaja atma :) çocuk koltuğuna oturmaları lazım malum...

olaya kayseri tarafından bakmışsın. amma güldüm gece gece.
ben cogu yerde kullandım araba sizin yorgunluk dediginiz şey bizim için bi zevk hem bos bos duracagına sol bacagımız kas yapsın daha iyi olur

Otomatik vites bayan işidir arkadaşlar, erkek adam manuel vites arabaya biner : )

futbolda ofsayt neyse arabada da manuel vites odur, anlayan anladı ;)

kadının kalçalısı, arabanın baskı balatalısı..

Geri