__35 Kes 52__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel bir araç
Allah Kaza, Bela vermesin
Gülle Güle Kullanmak Nasip Eylesin

kardeşim arabanı bilen biri olarak o ciladan sona o suya gömülmen kadar komik bişi yokdu bu senin kaderin zaten:)allah nazardan kazadan beladan seni ve hepimizi korusun

çağrıcım bana arka bagaj üzerine çıta lazım..sen de varmıdır..hani şu bmw lerde oluyor ya ondan işte..uygun yollu halledermisin..
Halledicez abi buraya niye yazıyorum dersen yeni görüorum :)

Emre çağrı daha iyi bilir ama çıta olayı için biz yaptırıyoruz sen bilirsin istersen ARZUM 2.sanayide apo abi var o yapıyor ister boyalı ister boyasız veriyor ...... aklında olsun

IRMSCHER panjur içinde benim bilader şu anda Almanyada araçla dönecek benimkinden sordum bide sizinkini sorayım.....

Evet biz konuştuk Emre abi ile ama plastikten yapılacağı zaman fiyatı daha yüksek oluyor.Sanırım Apoyla halledicez. :)
Panjur işinide açınca bak kötü oluyorum fena oluyorum :(

Çok güzel bir araç
Allah Kaza, Bela vermesin
Gülle Güle Kullanmak Nasip Eylesin
Çok teşekkür ederim cümlemize ;)

kardeşim arabanı bilen biri olarak o ciladan sona o suya gömülmen kadar komik bişi yokdu bu senin kaderin zaten:)allah nazardan kazadan beladan seni ve hepimizi korusun

:) Benım kaderım o zaten.Araba cilalanır İzmir'i yıllar sonra sel basar.Yıkanır yıkamacıdan çıkarım ilk kırmızıda dururken İsal salgınına kurban gitmiş bir martı sürüsü arabayı hacamat eder vs.vs. :)
güzel kazasız belasız

Teşekkürler
güzel araç arkadaşım allah kaza bela vermesin :)
Sağol argadaşım :) Cümlemize

sade yakışıklı ve diri...kazasız belasız...hayırlı olsun...

Teşekkür ederim Allah hiçbirimize kaza bela vermesin...Aminnnn :good:

abi arabnın maşşallahı var ben vectraya bu kadar güzel modifiye yakkısacagını zannetmıyodum valla helal olsun Allah kaza bela vermesin...

gerçekten çok hoş, bugün akşam 8 gibi konak sahil şeridinde arabana acayip acayip bakan gri astra g kim diye merak ettiysen benim:D Allah kazasız belasız binmek nasip etsin....

:) :) Sağ şeridimde gidiyordunuz sanırım.Uzun saçlı ve gözlüklüydünüz.Doğrumudur?Bizde camlar kapalıydısiz bizi gödünüzmü bilmiyorum ama bir önden bir arkadan bakarken bizde sizi inceliyorduk :)

Teşekkür ederim ayrıca :)

Geri