__35 Kes 52__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşim Kazasız belasız bin inşallah..Ben canlı canlı gördüğüm için tek yorumum şu olur SÜPER SÜPER...

Amin abi teşekkür ederim çok sağol.İnşallah bidahaki buluşmaya boya koruması filanda yapılsın daha bi cici olucak.

Seninde arabanın rengi ve sunroof u güzel ya :)

Bende sunroof istiyorum bi tek o eksik kestirip yaptırmayada karşıyım.Herşey var bi o yok ama olsun kısmet daha sonrakilere.... :)

Buluşmaya kısmet olurda gelirsem saten seninle görüşecem.Senin fikirlerini almak isterim...Mesela aracım lacivert olduğundan ve 18 inç jant takacağım ince yanak lastikler bunu subaru jant renginde yapayım diyorum.altın rengi.Aynı o renkten ön panjur iptali-tampon altı hava girişi ve kaporta da hava girişi yapmayı düşünüyorum.ve cold intake kit filan.. sence... ( ayrıca bu hava girişleri için hazır boyalı metal plakayı da buldum.başarın tamponundakinin altın rengi )

Buluşmaya kısmet olurda gelirsemmi gelicen abi kısmet olucak başka yolu varmıkiiiii :)

Sonra jant olayına gelirse onlarıdetaylı konuşuruz ama 17 tak derim.18 takarsanda offsetine dikkat etmen lazım bak ben taktım arkada 2 kişi otursa sürtüyor arka çamurlukları açtırmama rağmen.17 tam karar oluyor.Jant tamamen zevke kalmış bir olay ama bence subaru ımpreza gibi sarı jant tam olmayabilir renk tonları arasındaki farktan dolayı.Ama deneyip görmekte fayda var.Jant alıcağın zaman İzmirde bir sürü jantçı tanıdığım var gider dener bakar beğeniriz ama sanada başka bir başlıkta efeye dediğim gibi içi siyah dışı krom çeperli bir jant olabilir.Birde ben her olayda sadeliği çok seviğim için o renkte bir jant olayı hafiften ürkütüyor beni :) Logo iptalinide işte şu ırmscher olayını yapabılsek dırek ırmscherlerız bakalım Allah buyuk yapıcaz bişeyler :) Şu işlerin yogunlugu bır gecsın hepsı olur sırayla.

Aracı abartıya kaçmadan son derece güzel modifiye etmişsiniz. Tamponlardaki amerikan sinyallerde oldukça şık durmuş. Bence oynanacak başka birşey kalmamış. Şu haliyle on numara.

Bir tek bulabilirsem tekrar irmscher panjur alıcam o kadar.Ön farların içinide karartabilirim angel pek sevmiyorum ama bakalım....

Teşekkürler.. :)

Bir tek bulabilirsem tekrar irmscher panjur alıcam o kadar.Ön farların içinide karartabilirim angel pek sevmiyorum ama bakalım....

Teşekkürler.. :)

Bencede angel işine pek girme. Angel eye farların artık iyice suyu çıktı. her tarafta var. orjinal farda oynama yapmak daha şık oluyor

Abi bulabilsem haber veririm bakalım yakın zamanda planlar var yapıcaz birşeyler :)

çağrıcım bana arka bagaj üzerine çıta lazım..sen de varmıdır..hani şu bmw lerde oluyor ya ondan işte..uygun yollu halledermisin..

Emre çağrı daha iyi bilir ama çıta olayı için biz yaptırıyoruz sen bilirsin istersen ARZUM 2.sanayide apo abi var o yapıyor ister boyalı ister boyasız veriyor ...... aklında olsun

IRMSCHER panjur içinde benim bilader şu anda Almanyada araçla dönecek benimkinden sordum bide sizinkini sorayım.....

Geri