__35 Kes 52__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selamlar ben seninle yaşar ünv otoparkında karşılaşşıyorum ama sen yaşardamısın??arabana hayrandım görünce şaşırdım..gçen gün ben hızlıca girişten girdim sende çıkıyordun otoparktan hatırladın mı bordo astra f..

tampondaki american parklar yerinde bi karar olmuş
güle güle kullanın...

Allah kaza bela vermesin kardeşim Maşallah araban iyimiş güzelmiş
bu arada dtı satıp cdx alasım geldi :) o sinyallerden banada yaptırırız demi?:)

kazasızz belasızz gule gule gunlerde kullan aracın dier araclardan farklı bır ozellıgı sanrım yuzebiliyor olması :D bu da sana zor gunlerde kolaylıklar getirecektir.

Başlıga bayadır bakmamısım kusura bakmayın...

selamlar ben seninle yaşar ünv otoparkında karşılaşşıyorum ama sen yaşardamısın??arabana hayrandım görünce şaşırdım..gçen gün ben hızlıca girişten girdim sende çıkıyordun otoparktan hatırladın mı bordo astra f..

Yok hatırlayamadım malesef...

Evet Yaşar'da okuyorum.

Allah kaza bela vermesin kardeşim Maşallah araban iyimiş güzelmiş
bu arada dtı satıp cdx alasım geldi :) o sinyallerden banada yaptırırız demi?:)

Ayıpsın kardesım sen ıste yeter ;)

kazasızz belasızz gule gule gunlerde kullan aracın dier araclardan farklı bır ozellıgı sanrım yuzebiliyor olması :D bu da sana zor gunlerde kolaylıklar getirecektir.

:) Evet kesınlıkle

bu vectra blere aşığım ya jantlar daha güzel olabilirdi bide öne siyan zeminli angel olsamış,kasazıs belasız 9

Akadaşım galiba müzeler genel müdürlüğünden,bua aracı isteyecekler.baksana ammada hayranı var.kaşıkçı elmasından fazla meraklısı var.gerçektende çok hoş bir süre önce satılık ilanları arasında gördüm. alıcısı çıkmadı deme sakın.neden satmadın.ben bile astrayla takasa girseydin izmire gelecektim ,senin vectra için.

En kral vectra vectra b dir..

kardeş senin aracın fotoğraflarını internette çok görmüştüm siteye üye olunca bir merhaba diyeyim demiştim..

vectra b kendi sınıfında görünüş açısından kesinlikle rakipsiz..
ki önceki aracım 1.8 cd vectra 2001 i zırf bu yüzden aldım ve istemeyerek sattım..

yaptığın modifikasyonlar ise tek kelimeyle kafama göre ve mükemmel (aracı aşmayan ve perdelemeyen)..

kolay gele..;)

Geri