__35 Kes 52__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Corsa hakkında minik bir bilgi veriyim.Aracın bütün bodykiti el yapımı ve plastik yapım.Türkiyede bir ilk,ikisininde aynı sayıda Tuning türkiyede resimleri var.Body kiti opc den esinlendik.Reklama girermi bilmiyorum fakat plastik araca özel modellerde body kit te üretiyoruz aklınızda bulunsun :)

bundan sonrası haramdır

su an ıtıbarı ıle gercekten superotesı kazasız belasız kullanamm dılegıı ıle

Bir tek belki yeniden panjur alırım dahada fazla birşey değiştirmeyi düşünmüyorum zaten :)

Ara ara kaşıntı tutuyor ama ellemicem daha fazla sanırım..

Teşekkürler :)

App plaka ve soft modifiye cok hos olmus kazasız belasız cezasız surusler.

bundan sonra oynayabılecegın gorulen aksamdakı degısıklıkler negatıf sonuc katar boylesı cok hos

Evet doğrudur ikinci üni olsun die açıköğretimde okumaya çalışıyorum kendi çapımda :P Doğrudur egedeydim.Köşkün otoparkına koymuştum hatta kalabalık olmaz ve gölge olduğu için :) eğer dururken gördüysen tabi :)

durmuyordun şekilli bir dönüş yapıyordun :) eğer dikilmiş arabaya bakan birini gördüysen o bendim:)

başlığı görünce dedim ben bu plakayı biyerden tanıyorum girince anladım diğer opel forumundan mış :D

çok güzel kazasız belasız kullanın ..

kendiniz mi üretiyorsunuz öyleyse görüşelim sizinle;)

Tabi görüşebiliriz özelden.Reklama giriyormu gerçi bilmiyorum eğer öyleysede yönetici arkadaşlar ilgileniverir mesajları biraz sadeleştirirler sanırım :)

Geri