__35 Kes 52__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nefes KES ici..çok şık..güzel günlerde kullanın..şimdiye kadar sitede en güzel veccy i sizinkisi bence.

güzel araba.. herseferinde gözleri üzerine çekiyor... :)

çok güzel kazasız belasız

bundan daha güzeli olamazdı heralde :)
Çok güzel olmuş iyi günlerde kazasız belasız inşallah...

Allah Kaza Bela Vermesin çok şık Duruyor...

ya bu kadar bütün ve alımlı hoş ya tarif etçek kelime bulamıyorum araç gerçekten çok süper hele o yandan yağmurlu günde çektiğiniz foto müthiş çıkmış kazasız belasız

Teşekkür ederim,ogün acaip bi yağmur vardı arabanın tamponu resmen suya gömülmüştü 10 km yi geçememiştim :)

nefes KES ici..çok şık..güzel günlerde kullanın..şimdiye kadar sitede en güzel veccy i sizinkisi bence.
Teşekkürler,sağolun :D

çok süper ya agzım acık kaldı :D
Teşekkürler:p

cagrıı hosgeldin seni buralarda gormek guzel:d
Vay Aslan kardeşim gazman kardeşim hoşbulduk.Olm ciddi çok özledim seni gelmionmu bu tarafa.En son ankaraya bertone turbo almaya geldiğimde bi görebildim Çağrıyı oguzhanı kayhanı.Sen ankaradamıydın acaba.Gün 14 Şubat dı :kop: :kop:
Allah Kaza Bela Vermesin çok şık Duruyor...
Teşekkür ederim cümlemize...
bundan daha güzeli olamazdı heralde :)
Çok güzel olmuş iyi günlerde kazasız belasız inşallah...

Çok güzel arac sade we sık olmus allah kaza bela vermesin

Teşekkürler sağolun..

çok güzel kazasız belasız

Sağolun cümlemize
güzel araba.. herseferinde gözleri üzerine çekiyor... :)
Teşekkür ederim :)
Masallah.

güle güle kazasiz kullan

Sağolasın bende senin arabanı biliyorum gayet güzel sende kazasız belasız kullan.Kaan'ı filan tanıyorsun sanırım.Gaziemirde denk gelmişliğim vardı senin araca.Bide seninkine çok benzer birtane daha vardı.Aliydi yada alişti tam hatırlıyamıyorum ikiz diyodu sizin arabalar için sanırım karıştırmıyorsam onunlada tanışırız.Ama tam emin değilim araç grimiydi senin aracın rengindemiydi (papirus sanırım) İzmir'de yapılı 4-5 vectra c var malum karıştırıyo olabilirim.

Haklısın 2 tanesi bizdeydi ama şimdi tek kaldım...Aliş için siyah vectra c arıyoruz... 5.20 bmw aldı pişman oldu aklında olsun 2.0, 2.2 bulursan haberimiz olsun Yenıden Hoş geldin... Hafta sonu akhisardayız kalkış için Haberin olsun

Haklısın 2 tanesi bizdeydi ama şimdi tek kaldım...Aliş için siyah vectra c arıyoruz... 5.20 bmw aldı pişman oldu aklında olsun 2.0, 2.2 bulursan haberimiz olsun Yenıden Hoş geldin... Hafta sonu akhisardayız kalkış için Haberin olsun

Tamamdır aklımda,2.0 t mi yoksa atmosferikmi düşünür.Benim araçta satılabilir.Satılırsa bende Vectra C alabilirim.

5.20 den neden memnun kalmadı,bende bir ara düşündüm çok güzel arabadır..Haftasonu gelemem büyük ihtimal size iyi eğlenceler :good:

Geri