__35 Kes 52__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tam begendigim modifiye tarzı abartıya kacmadan olan ama bir okadarda güzel duran aksesuarlar.güle güle kullan.plakanda bayagı iddialı bu arada

Aracın çok güzel görünüyor birader.Güle güle kullan.Modifiye gayet sade ve hoş olmuş.Bende modifiye yapsam aynı bunun gibi bir şey düşünürdüm.Daha fazlası göze çok da iyi görünmüyor çünkü.
Modifiye kaça maloldu?Bir de o yandaki ışıkları nasıl yapıyorlar?Hele de o xenonlar yok mu onlara hastayım işte.Vectralara daha bir yakışıyor ya.

Herkese çok teşekkür ederim...
Maliyeti bana kalsın :)
Ama liste esasında uzun bu kadar sade dursada,yan sinyalleri bile özel arayıp bulmuştum irmscher mesela sanayi değiller :)
Yandaki sinyaller için tampon kesiliyor iyi bir işçilik şart...

Kayhan'a katılmamak mümkün değil...

Özellikle yan tamponlardaki kamyoncu (bana göre apaçi) lambaları konusunda...

Yine de emeğe saygı... Güle güle bin...

Evladım siz belamısınız:) bide emeğe saygı demıs muahah eve emege saygı repto rep repreprep rep verene rep veriirim :D :D :D
canavar canavar :)kazasız belasız sürüşler

Senin aracında öyle maşallah zaten İzmirden biliyorum aracını.İlk üç yada dört sene önce Floryada gördüğümde bayada incelemiştim tabi o zaman bende başka araba vardı ondan hatırlamassın :)

Bu içimdeki vectra sevgisihiç gitmedi nedense ilk arabam olduğu için galiba bayada rezil etmişti beni ya neyse

çok güzel olmuş kazasız belasız güle güle kullan basıklığıda çok tatlı sadece farların içini boyatmayı düşündün mü ??

Bu içimdeki vectra sevgisihiç gitmedi nedense ilk arabam olduğu için galiba bayada rezil etmişti beni ya neyse

çok güzel olmuş kazasız belasız güle güle kullan basıklığıda çok tatlı sadece farların içini boyatmayı düşündün mü ??

Evet düşündüm fakat vectraların camını ısıtarak ayıramamak dert..Yani ısı tabancasıyla yada sıcak suya bırakarak astralarda olduğu gibi ayıramıyorsun yoksa şimdiye çoktan boyamıştım.Farları üst kısımdan silikonunun hemen önünden dekupajla kesmek gerekiyor ama şu anda o kadar vaktim olmadığı için yapamadım henüz.Ama yapıcam nasıl olsa xenon görüşü etkilemicektir.Düşünüyorum cidden.Teşekkür ederim ayrıca.

yandaki amerikan parklar bence cok güzel durmus

Evet bencede,sen onlara bakma onlar samimiliğinden öyle takılıolar yaptığım ilk günden beri :)

Güzel olur diye düşünmüştüm İnşallah emeğin boşa gitmez.
İzmirde güzel işçilikler var ayrıca süper iş çıkarıyorlar fikileride oluyor sanayidekilerin sende bu işin içindeymişsin zaten
benim caddyi izmirde yapmıştık herşeyi ile zaten 306 'da izmir arabası izmirde yaşamak isterdim gerçi eski hareketliliğide kalmamış
şanslısın yani

Denizliye geliyorum arada o tarafta arkadaşlarımda var.Denizlili arkadaşlarda çok meraklı ve çok güzel araçlarda çıkarıyorlar.İmzandaki 306 danda belli.Bir iki tane siyah güzel 306 gti vardı yoklar şimdisanırım seninki onlardan birisi biri karsıyakada diğeri hep yalıda gezerdi..

Okul dolayısıyla zaten haftanın en az 4 günü Bornovadayım doğrudur..
Hoşbulduk teşekkür ederim...
Teşekkür ederim.
bilirim ben okul dolayısı havuz civarını mayk yazarım cezanı bak :D

Geri